Casalgrande Padana - druga strana keramike

Nagoveštaji svetlosti, tragovi koji nas podsećaju na poteze četkice, akcenti boje ispreplitani sa telom prirodnih tonova, inspirisani homogenošću smole…

Ova kolekcija porcelanskih predmeta prevazilazi modularnu prirodu pločica kako bi povećala potencijal keramike i kreirala savremene, originalne podove. Resina kolekcija ovog brenda dizajnerima daje mogućnost stvaranja sasvim novog ambijenta u bilo kojoj prostoriji, kreirajući metropolitski stil koji je sinonim za fluidne i prozračne prostore kakvi su loftovi i nekadašnje industrijske građevine.

Kao deo Granitoker linije, Resina porcelanska kolekcija interpretira dimenzije i karakteristike svakog prostora, prevazilazeći modularnu prirodu pločica. Kombinacija jedinstvenih površina i harmoničnih tonova i materijala predstavljene su ovom linijom, koja kreira minimalističke površine u kojima je sam materijal zvezda predstave, sa detaljima koji poseduju neutralne tonove i tople boje, sa besprekidnim efektom.

Nagoveštaji svetlosti i suptilne senke akcentuju kvalitete smole, predstavljajući smisao izrade koji može svaki pod učiniti unikatnim i neponovljivim. Svaka imperfekcija koja se u ovom slučaju pojavi tu je kako bi pojačala estetsku privlačnost, dok subjektivnost postaje forma dekoracije, dodajući u isto vreme dodatnu vrednost ovom proizvodu. Sve ovo kreira zaista savremene površine, gde su impresivni tehnički atributi porcelana kombinovani sa prefinjenim i modernim stilom, koji je rođen kroz fuziju materijala, svetlosti i boje.

Resina kolekcija je smela čak i u svojoj jednostavnosti, pozajmljujući snažni identitet bilo kom prostoru, bez poništavanja njegovih postojećih elemenata. Umesto toga, ona dodatno ulepšava finiše, materijale i komade nameštaja, prenoseći ih na sasvim novi nivo. U međuvremenu, kombinacija toplih tonova i suptilnih detalja označava mogućnost keramike za ubacivanje originalnosti i svežine u bilo koji prostor.