Casalgrande Pada predstavlja Aquatio

Više slika

Više slika

Aquatio je nova linija umivaonika, tuš kada i polica napravljena od porcelanskih granitnih pločica Casalgrande Padana…

Casalgrande Padana brend sa ponosom predstavlja Aquatio, svoju prvu liniju nameštaja i dodataka za kupatilo. Aquatio uključuje standardne umivaonike, tuš kade i police izrađene od porcelanskih granitnih pločica (debljine 6 mm) iz različitih kolekcija s Bios Antibacterial® tehnologijom i prirodnim ili poliranim finišom. Aquatio se ističe svojim čistim linijama, osnovnim dizajnom i prilagodljivim dimenzijama, omogućavajući arhitektama i dizajnerima da kreiraju nameštaj za kupatilo prilagođen njihovim potrebama. Na ovaj način, pločice od porcelanskog granita Casalgrande Padana postaju prava zvezda kupatila. Savršena kombinacija dizajna i inovacija izranja iz vode, stvarajući zadivljujuće teksture, sjajne tonove, harmonične providnosti i sofisticirane nijanse i varijacije boja.

Aquatio uključuje ugrađene jednostruke ili dvostruke umivaonike s vratima na preklop. Jednostruki umivaonici imaju dimenzije 50x90xh15 ili 50x120xh15 cm. S druge strane, dvostruki - idealni za velika kupatila ili kupatila koja koristi više osoba - mere 50x180xh15 cm i imaju slivnik. Linija takođe uključuje umivaonike za šank (36x56xh15, 36x90xh18 ili 36x120xh18 cm) i slobodno stojeće umivaonike u obliku obrnute piramide (50x50xh85 cm). Ova nova linija takođe obuhvata tuš kade s kanalnim odvodima i termoformirane tuš kade dostupne u sledećim veličinama: 80x80, 90x90, 80x120 i 90x120 cm. Sve tuš kade imaju uklonjivu rešetku za odvod i blago nagnutu površinu kako bi se osiguralo pravilno oticanje vode. Aquatio linija se dopunjava policama dostupnim u različitim veličinama (25x60xh8, 25x75xh90 ili 50x90xh10 cm) i pultovima (50x90xh10, 50x120xh10 ili 50x180xh10 cm) s odvodnom rupom ili bez nje.

Porcelanski granit se ističe svojom svestranošću, trajnošću i odličnim tehničkim karakteristikama. Pored toga, njegov široki spektar formata i tekstura proširio je njegovu upotrebu izvan podova i zidova i pretvorio ga u esencijalni materijal za unutrašnji dizajn. Aquatio nameštaj za kupatilo s efektima mermera, kamena, betona i metala odgovara svakom stilu unutrašnjeg dizajna i kolekciji pločica Casalgrande Padana, omogućavajući vam kombinovanje boja i tekstura ili stvaranje kohezivnog, besprekornog izgleda i vizualne kontinuiteta s podovima i zidovima.

Porcelanski granit Casalgrande Padana je trajan, izdržljiv, neupijajući, vatrootporan i hipoalergenski materijal koji odoleva vremenu. Takođe ima izvanrednu otpornost na savijanje i odoleva temperaturnim fluktuacijama. Štaviše, ekskluzivni tretman Bios Antibacterial® na bazi srebra Casalgrande Padana pomaže u eliminaciji 99% bakterija s površine pločica dok istovremeno suzbija mirise, plesni i gljivice. To je zato što je ovaj antibakterijski tretman trajno ugrađen u pločice. Kao rezultat toga, uvek je aktivan, danju i noću, čak i u mraku.

Kolekcije Casalgrande Padana izrađene su isključivo od prirodnih sirovina, što ih čini potpuno recikliranim i ekološki prihvatljivim. Pored toga, proizvodni proces kompanije oduvek je bio usmeren na postizanje sve viših standarda kvaliteta kroz primenjena istraživanja i najmoderniju tehnologiju dok se pridržava najstrožijih ekoloških standarda. Najsavremenija oprema za borbu protiv zagađenja omogućava recikliranje i ponovno korišćenje svih proizvodnih komponenti.

Luxury Experience