Cartier otkriva jedinstvenu novogodišnju jelku u Mandarin Oriental Jumeira u Dubaiju

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai i Cartier započeli su prazničnu sezonu prelepom novogodišnjom jelkom koja je izložena u srcu hotela.

Ovo jedinstveno remek-delo je izvrsno dizajnirano tako da obuhvati duh sezone i izvrsnost dva brenda.

Cartier jelka po meri je kreativna reinterpretacija jedne od najstarijih ikona juvelira, Trinity de Cartier, ikone koja drži vrednosti univerzalnosti i ljubavi poznate kuće nakita.

Ovo je četvrta uzastopna godina da Mandarin Oriental Jumeira, Dubai, sarađuje sa luksuznim brendom za kreiranje i ukrašavanje novogodišnje jelke u sopstvenom neponovljivom stilu. Ovogodišnja vizija promišljeno je uklopila i Trinity de Cartier i prepoznatljivi simbol Mandarin Oriental, lepezu.

Verner Anzinger, generalni direktor Mandarin Oriental Jumeira je prokomentarisao: „Oduševljeni smo što smo partneri sa brenom Cartier za našu novogodišnju jelku za 2022, našu četvrtu od otvaranja hotela. Cartier je sinonim za bezvremenski dizajn, pionirski duh i izuzetnu lepotu, a mi smo oduševljeni što možemo zajedno da organizujemo magične praznike sa novim uspomenama koje će dugo ostati u sećanju.”

Tokom cele praznične sezone, gosti takođe mogu da uživaju u „ekskluzivnom popodnevnom čaju inspirisanom brendom Cartier“ u Noor Lounge koji sadrži divan izbor svečanih delicija i slatkih poslastica inspirisanih kultnim kreacijama luksuznog brenda.

Luxury Experience