Carpet Edition predstavlja novu seriju svojih dizajnerskih tepiha

Više slika

Više slika

Carpet Edition ulazi u novu godinu sa kolekcijom "Come into the light", koja sa sobom donosi poetski pristup otkrivanju novih prostora i percepcija…

Ova kolekcija spaja sve tehničke karakteristike materijala koji se koriste sa novim načinima interakcije sa okolinom. In-outdoor kolekcija nudi pet tepiha (Dehor, Patio, Park, Pan i Wik) koji sjedinjuju estetsku eleganciju tkanja sa funkcionalnošću za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, dostupnih u raznovrsnim bojama za svaki stil i potrebu.

U "Garden of Eden" kolekciji Carpet Edition, tepih Dehor predstavlja idealno rešenje za uživanje na otvorenom. Inicijalno kreiran za enterijere, zbog svoje otpornosti na atmosferske uticaje i svetlost, pokazao se kao odličan izbor i za otvorene prostore.

Tepih Patio, inspirisan stabilnošću i solidnošću španske arhitekture, otporan je na UV zračenje i svetlost, kao i na uticaj morske i bazenske vode, što ga čini idealnim za dvorišta okružena vrtovima, bazenima i fontanama.

Model Park je dizajniran sa dve različite teksture dostupne u osam boja, pružajući opcije sa uzorkom riblje kosti. Njegova posebnost leži u prilagodljivosti dimenzija prema zahtevima tržišta i klijenata.

Pan je rezultat neprekidnih istraživanja u oblasti održivih materijala. PVC i poliester, reciklirani i reciklabilni materijali, omogućavaju postizanje teksture koja je istovremeno funkcionalna i dekorativna, idealna za područja sa velikim prometom.

Tepih Wik ističe najnovije trendove u održivim materijalima i nudi izdržljivu strukturu napravljenu od PVC i poliestera, otpornu na spoljašnje uticaje, uključujući direktne sunčeve zrake koje ne utiču na boje tepiha.

Svi noviteti koje predstavlja Carpet Edition proizvedeni su bez upotrebe procesa ili materijala koji oslobađaju toksične supstance u atmosferu.

Za Carpet Edition, kolekcija "Come into the light" predstavlja novi način povezivanja s prirodom, pretvarajući je u trajan, slobodan i iskren stil života.

Sa kolekcijom tepiha In-outdoor, Carpet Edition postavlja most između dizajna enterijera i eksterijera, nudeći proizvode koji su istovremeno prilagodljivi, personalizovani i ekološki održivi.

Luxury Experience