Capsule kolekcija Etro i Casa Cabana

Stolnjaci, ukrasni porcelan i raskošni ogrtači u novoj kolekciji Wunder Voyage.

Casa Cabana, linija kućnog nameštaja, redovno proizvodi ograničena izdanja kreirana u saradnji sa velikim imenima i modnim brendovima kao što su Carolina Herrera i Pierre-Louis Mascia.

Za novu saradnju Mondadori je privukao italijanski brend Etro. Capsule kolekcija tekstila i porcelana pod nazivom Wunder Voyage napravljena je u prepoznatljivoj estetici modne kuće - koristeći arhivske šare i prepoznatljivi pejsli dezen. „Etro i Cabana dele zajednički DNK: entuzijazam za printove i šare, mešavinu etničkih uticaja iz različitih zemalja i elemenata milanskog kulturnog nasleđa“, objašnjava Mondadori.

Kolekcija, koja je objavljena pred novogodišnje praznike, obuhvata predmete za luksuzno serviranje. Alpina stolnjak izgleda kao šareni kolaž cvetnih i biljnih šara, dok su pamučne salvete napravljene da odgovaraju stolnjaku. Mondadori nudi dve veličine porcelanskih tanjira proizvedenih u manufakturi Ginori 1735. Tanjiri Boho Butterfly su dizajnirani na osnovu oblika jedne od klasičnih fabričkih garnitura, a napravljene su sa arhivskim otiscima. Kolekcija takođe uključuje ogrtače sa baršunastim šarama i boemski pečvork ogrtač sa dugim resama na rubu i rukavima.