Byredo difuzer od 1.300 dolara izgleda i radi kao zvučnik

...ali odaje umirujuće mirise umesto zvuka.

 Byredo Olfactive Stéréophonique je difuzer mirisa industrijskog izgleda koji više liči na zvučnik nego na bilo šta, čak i olfaktorno. To je zapravo deo zvučnika iako ne emituje nikakav zvuk i radi na istom principu audio pojačanja.

Byredo je sarađivao sa Devonom Turnbulom, osnivačem brenda za zvučnike OJAS, kako bi napravio spravu koja efikasnije širi miris na principu zvučnika koji ravnomerno distribuira zvuk. Ako ste ljubitelj parfema, onda obična teglica sa par mirisnih štapića neće raditi za vas u poređenju sa ovim difuzerom ograničenog izdanja koji svoju inspiraciju dizajna crpi iz sveta HiFi zvuka.

Olfactive Stéréophonique dolazi sa deset uključenih kapsula novog mirisa Byredo, nazvanog "Olfactive Pyramid“. Uz njegovu upotrebu, osetićete posebne arome pupoljaka karanfilića, tamjana, sa srcem od ilane, karanfila i baze od papirusa, vetivera i drveta gvajaka.

Byredo je otkrio proizvod i na Instagramu, a post je glasio: „Miris zvuka. Predstavljamo Olfactive Pyramid, radikalno novo audio-senzualno iskustvo koje koristi dizajn zvučnika i miris da transformiše vaš prostor za slušanje."

Ograničen na samo 100 komada, Byredo difuzer mirisa u obliku zvučnika od 1.300 dolara prodavaće se na sajtu brenda i u odabranim vodećim prodavnicama.