Baracoda predstavlja prvo pametno ogledalo na svetu sa AI

Prema navodima, ovo ogledalo prepoznaje vaše emocije i poboljšava raspoloženje...

Pametna ogledala postaju sve popularnija u domovima, ne samo zbog svojih pametnih funkcija, već i zbog praćenja zdravlja i blagostanja. Baracoda, francuska kompanija iz oblasti zdravstvenih tehnologija, nedavno je lansirala BMind, prvo pametno ogledalo na svetu sa AI (veštačkom inteligencijom) za mentalno blagostanje. Koristeći pametnu veštačku inteligenciju, deluje kao saveznik u zdravlju koji prepoznaje vaše raspoloženje i pomaže vam da upravljate stresom kroz vežbe i smirujuće svetlo, zvuk i vizuelne efekte.

Izgrađeno na CareOS platformi, BMind pametno ogledalo pruža personalizovane predloge i iskustva na osnovu vašeg raspoloženja. Ono koristi naprednu AI tehnologiju sa računarskim vidom i modelima jezika za interpretaciju gestova, glasovnih komandi, pa čak i namera korisnika.

Nakon prepoznavanja vaših osećanja i raspoloženja, nudi vam prilagođene tretmane osvetljenja i kreira personalizovane vežbe poput vođene meditacije i samopotvrđivanja kako bi podiglo vaše duhove.

BMind je kreirano u saradnji sa ThrivePal, AI vođenim trenerom koji kreira posvećene programe za personalizovano samopoboljšanje, i sa Inclusive Brains, zbog njihove jedinstvene kombinacije generativne AI tehnologije i neurofiziologije, što mu omogućava da „oseti” kako se njegovi korisnici osećaju u datom trenutku i prilagodi svoje funkcije upravo tome.

BMind pametno ogledalo je nedavno osvojilo nagradu za inovacije na Consumer Electronics (CES) 2024 u kategoriji pametnih kuća.

Luxury Experience