Balmain x Trudon sveća će učiniti da vaš dom miriše na cveće

Balmain i Trudon su se udružili i lansirali novu mirisnu sveću, koja je zapravo rekonstrukcija najprodavanije Trudon sveće, Ernesto...

Prva Balmain x Trudon sveća lansirana je prošle godine, ali ovo limitirano izdanje sadrži novu ambalažu i novi miris, izveden iz Trudon popularne „Ernesto“ sveće. „Ernesto“ je omiljena sveća Olivijeu Rustenu, koji često pali luksuzne sveće u svom domu, studiju, pa čak i u Balmain vodećim prodavnicama.

Za njega ima nešto duhovno u sveći. „Volim deo ceremonije kada se upale mirisne sveće koje svojim svetlom daju novu toplinu prostoru. Nekako me to opušta i pomaže mi da se osećam kreativnije dok radim. Pretpostavljam da taj osećaj ne bi trebalo da bude toliko iznenađujući, znajući da je Trudon prvobitno počeo, pre nekoliko vekova, da stvara sveće za francuske katedrale.“

Olivije Rusten, kreativni direktor brenda Balmain zatražio je pomoć parfimerke Emili Buž da ponovo stvori mirise originalne sveće, ali sa cvetnim finišem. Nova mirisna sveća je prožeta kedrom, barutom i notama cigare, zajedno sa izrazitim dodirom crne ruže za ženstvenost.

Upakovana u jedinstvenu staklenu posudu, sveća ima trake od zlatne folije i unutrašnju završnu obradu od crvenog laka. Na drugim mestima, etiketa sveće se ručno nanosi direktno na površinu, dok su drugi logotipi od zlatne folije raspršeni preko šik, pravougaone ambalaže.

Prugasta, crvena i zlatna posuda sveće vizuelno je dopuna Balmain modnim kolekcijama. Kao i kod svih Trudon sveća, staklena posuda je ručno izrađena u Toskani i napunjena jedinstvenom formulacijom voska usavršenom tokom njene 300 godina duge istorije.

Balmain x Trudon sveća je sada dostupna na sajtovima Balmain i Trudon, kao i u fizičkim prodavnicama brendova.