Assouline nam otkriva kako mirišu prestižne svetske destinacije

Više slika

Više slika

Zatvorite oči, udahnite i otputujte. Gde? Do tople peščane plaže Tuluma, užurbanog bara u starom gradu Mikonosa ili osetite apre ski trenutak ispred kamina u Gštadu.

Assouline sa zadovoljstvom predstavlja kolekciju mirisnih sveća koju je ekskluzivno za poznati brend kreirao renomirani francuski parfimer Žerom Epinet.

Brend Assouline je poznat po predivnim coffee table knjigama koje osim što privlače pažnju dizajnom korica i impresivnim brojem stranica, oduševljavaju i svojim sadržajem. Neke od najpoželjnih coffee table knjiga su one travel tematike koje nas listanjem odvode na jedinstvene destinacije. A kako bi vaše putovanje od kuće ove jeseni i zime bilo još jedinstvenije sada je uz knjige moguće kupiti i sveće čiji miris opisuje destinaciju i zaokružuje doživljaj uživanja u fotografijama.

Sveće su kreirane sa namerom da se uđe dublje u priču o šest destinacija. Za svako putovanje porodica Assouline oslanja se na uspomene i lične asocijacije koje su rezultirale jedinstvenim, ali usklađenim mirisima Marrakech Flair, Gstaad Glam, Mykonos Muse, Ibiza Bohemia, Moon Paradise i Tulum Gypset.

Sveće sa motivom svake destinacije su smeštene u keramičke posude u bež boji. Svi komadi u ovoj kolekciji neprimetno se uklapaju sa bilo kojim stilom enterijera i deluju kao savršen dodatak nečijoj biblioteci, elegantno se kombinujući sa Assouline naslovima.

Od spokoja tropskog odmora do avanturističkog dana na otvorenom moru, ova kolekcija nudi užitke sa vaših omiljenih destinacija širom sveta sa mirisima koji obuhvataju suštinu svakog odredišta. Egzotični rajevi, zimske zemlje čuda i divlja bekstva vode vas na inspirativno putovanje, dodajući dašak putovanja vašem domu.

Sa idejom da kontinuirano proširuje kolekciju, tim Assouline je osmislio niz aksesoara uključujući brendirano pakovanje besplatnih šibica uz svaku kupovinu i mesingani Assouline poklopac. Kutija koja sadrži svih šest mirisnih sveća biće dostupna kasnije tokom 2023.

Luxury Experience