Život na ivici vode je odgovor na sva pitanja

SobelCo, jedna od najvećih građevinskih kompanija Floride, započela je svoje radove na jednom od najpopularnijih rezidencijalnih projekata…

U pitanju je moderni toranj sa jedanaest spratova, specijalno dizajniran da ponudi kolekciju prefinjenih stambenih jedinica na ivici vode. Ukupno će sadržati 23 ekskluzivne rezidencije, koje će nuditi između 260 i 380 m2 prostora.

Naravno, život na ivici vode nije baš za svakoga, jer potencijalni kupci moraju platiti najmanje 1.95 miliona dolara kako bi jednu od ovih rezidencija nazvali svojim domom. Vredi pomenuti činjenicu da će četiri vlasnika imati privilegiju parkiranja svojih jahti, odmah ispred zgrade.

Ovaj projekat bi trebalo da bude završen početkom iduće godine, a nalazi se na samo nekoliko koraka od besprekornih plaža Fort Loderdejla i nudi mnogo više od predivnog pogleda i ekskluzivnosti. Na primer, deo projekta su tri luksuzna penthausa, privatne krovne terase i osam jedinstvenih dizajna enterijera.

Dok vi pokušavate da odaberete svoj favorit, mi ćemo vam predstaviti nešto više detalja o ovom luksuznom posedu. Trosobni i dvosobni domovi imaju glomazne planove prostora, sa otvorenim dnevnim sobama i prostranim spavaćim sobama, ugradnim garderoberima i brojnim drugim pogodnostima.

Četiri privatna lifta, privatni vinski klub i loža sa privatnim ormarićem, ketering kuhinja, nekoliko sauna i park za pse su takođe deo ovog neverovatnog paketa.

Štaviše, ovaj posed ima i 700 m2 prostora koji zauzima šik lobi, a delo je nagrađivane dizajnerske kompanije Interiors by Steven G. Ipak, mnogi od nas će najviše ceniti prefinjenu sky view terasu, otvorene i zatvorene lože, bazen/đakuzi sa vrhunskim pogledom, prostor za piknik, fitness centar sa pogledom na okean i 24-časovnu uslugu parkiranja.

Da li imate par miliona viška i tražite novi stan?