Živite kao Marija Antoaneta u svom ličnom Versaju

Palata je izgrađena 2019. godine i dolazi sa garažom za osam automobila, baštama u francuskom stilu i bazenom.

Želite vaš sopstveni Versaj? U Barseloni, jedna vila inspirisana je poznatim francuskim palatama Marije Antoanete. Imanje u evropskom stilu izgrađeno je 2019. godine, ali to ne biste znali na osnovu njegovog vintage izgleda, mada to je upravo poenta. Dvorac se prostire na otprilike 1500 kvadratnih metara i ima četiri spavaće sobe i šest kupatila. Tu je i mnoštvo raskošnih karakteristika: zamislite samo bujne vrtove koji okružuju velelepno imanje i mermerno stepenište na ulazu koje podseća na raskošni Mali Trijanon.

"Tipično je videti novije domove kako se arhitektonski razvijaju i usvajaju modernije trendove i stilove, tako da je zanimljivo videti svakog vlasnika kuće koji pokušava da traži istorijski izgled“, navodi agent nekretnina. Uprkos svojoj estetici iz 18. veka, imanje nije lišeno svih modernih pogodnosti. Poseduje veliki bazen sa spoljnom kuhinjom u dvorištu, kao i garažu za osam automobila.

Kao što možete očekivati, enterijeri su veličanstveni kao i njihova muza. Odnosno, ako volite preteranu raskoš, ovde ćete zaista uživati. U prizemlju ćete naći raskošno ukrašen ulazni hol, dve sobe za goste i kuhinju opremljenu najsavremenijim aparatima. Glavna dnevna soba je vizuelna gozba sa visokim plafonima i privlačnim dekorom.

„Čim kročite unutra, osećate se kao da ste se nekako smanjili. Visina plafona i otvoreni prostor dnevne sobe pružaju ovaj zapanjujući osećaj elegancije i veličanstvenosti koji se može naći samo u veoma posebnim objektima. To je verovatno jedan od najupečatljivijih delova ovog doma“, dodaje agent.

Na drugom mestu, veliki glavni apartman zauzima ceo drugi sprat. Prostor je opremljen kaminom, ima dva garderobera i dupla kupatilia. Na trećem nivou, naći ćete veliku otvorenu terasu sa sopstvenom kuhinjom, trpezarijom i prostorom za sedenje, kao i hidromasažnu kadu koja gleda na grad i more. Dole u ​​podrumu čeka vas moderan zvučno izolovan bioskop sa projektorom, barom i kaminom. Postoji čak i bina i zavese od crvenog pliša koje čine da se osećate kao u pravom bioskopu.

Ako imate sklonost ka raskošnim stvarima kao bivša kraljica Francuske, ova neverovatna vila može biti vaša za 25 miliona dolara.

Luxury Experience