Zbog ove vile ćete se zaljubiti u Rim

Kada smo prvi put ugledali ovaj neverovatni posed, nekako nam je odmah na um pao film The Italian Job…

Ne želimo sada da raspravljamo o verzijama ovog filma – nije ni važno da li je bolja originalna, ili skorija verzija puna holivdske produkcije. U našem centru pažnje sada je veličanstvena vila koju možete videti u galeriji.

Ova vila nalazi se u ulici Via Calandrelli, odnosno veoma ekskluzivnom delu Rima, ima osam spavaćih soba i četrnaest kupatila, kao i brojne interesantne i zavodljive pogodnosti, sa površinom od 1.950 m2.

Ona ima čak pet spratova, a nalazi se na samo petnaest minuta od srca Rima – peške. Sa nekoliko terasa i jednom grandioznom na krovu sa koje se pruža pogled na grad i na kojoj se može uživati u đakuziju, ova vila traži svog novog vlasnika. Ako pomenemo i predivne terasaste bašte u njenom eksterijeru, cena od trideset miliona evra neće doći kao veliko iznenađenje.

Verovatno će novi vlasnik ove vile već otključavati ulazna vrata svog novog doma u vreme kada vi budete čitali ovaj tekst, kada će otkriti njen fenomenalni hodnik, stepenište koje povezuje sve spratove, salon lepote, studio i još mnogo toga.

Izreka “Svi putevi vode u Rim” svakako dobija snažnije značenje, kada ugledamo vilu poput ove, zar ne?