Zavirite u vilu od 26.5 miliona dolara sa Star Wars podrumom

Ukoliko ste pravi ljubitelj Ratova Zvezda, posedovanje doma koji je inspirisan ovim serijalom, definitivno bi bio ostvarenje snova…

Šansu da doživite upravo to pruža vam jedna vila u Los Anđelesu, koja poseduje podrum inspirisan Ratovima Zvezda, sa figurama Darth Vadera i Yode u punoj veličini. Opremljena tako da izgleda kao udaljena galaksija, ova vila je dizajnirana u maniru koji gostima daje priliku da se osećaju kao da izlaze iz pećine, direktno u pustinjsku planet Tatuin, koja je opisala u serijalu.

Podrum vile sadrži jedinstvene replike umesto rekvizita, poput Grida kreiranog sa pištoljem u desnom ćošku nadomak bara i dve figure – Bith muzičara iz benda kantine sa leve strane, i Sutona, odnosno Snaggletootha, koji uživa u Corona pivu.

Što se tiče impresivnih instalacija, ovde možemo videti i repliku X-Wing fightera koji visi iznad lože, kao i figure Luka Skajvokera i R2-D2 u kokpitu. Takođe, ovde se nalazi i bioskop sa više kožnih sedišta, kao i figuru Han Soloa zamrznutog u karbonitu.

I dok vila košta 26.5 miliona dolara, podrum, sa svojom privatnom kolekcijom, može se kupiti po dodatnoj, za sada neotkrivenoj ceni.