Zavirite u vilu od 135 miliona dolara

Vin je kupio imanje od 2.7 hektara u leto 2015.godine, po ceni od 48 miliona dolara…

I dok se prašina i dalje sleže od Bezosove kupovine imanja Dejvida Gefena sa cenom od 165 miliona dolara, nekadašnji mogul iz sveta kazina, Stiv Vin, odlučio je da je sada pravo vreme za obnovu njegovog portfolia sa nekretninama. Njegove sveže redizajnirana mega vila na Beverli Hilsu, sada se može kupiti po ceni od 135 miliona dolara.

Vin je ovo imanje kupio pre oko pet godina, plativši tada 48 miliona dolara za isto. Tokom proteklih nekoliko godina, ovaj raskošni posed prolazio je kroz proces renovacije, koji je uključivao pejzažnu arhitekturu i osveženje enterijera.

Smešteno u premijum delu Benedikt kanjona, glavna vila ovog imanja ne može se viditi sa uličnog nivoa, jer je smeštena u privatnom delu, sa samo još tri privatna doma. Imanje pored toga sadrži svoj privatni, zatvoreni prilaz za kola, koji se uvija oko travnjaka, da bi se na samom kraju razvio u ogromni parking.

Glavna sadrži oko 2.700 kvadrata prostora, a izgradio je suosnivač brenda Guess, Moris Marsiano početkom devedesetih, uz arhitekturu koju potpisuje Vilijam Hablinski. Vila nudi deset spavaćih soba, šesnaest kupatila i lift koji olakšava kretanje. Profesionalni privatni bioskop, teretana, vinska soba, četiri apartmana za porodicu ili goste, ogromni garderoberi i privatna kancelarija, samo su jedan deo njene ponude.

Imanje ovih dimenzija zahteva osoblje koje je konstantno prisutno, zbog čega glavna vila sadrž i odvojeno krilo namenjeno upravo njima, sa privatnom kuhinjom, kupatilom i drugim ponudama.

Dekadentna dnevna soba, sa pogledom na grad, uz obližnju formalnu trpezariju sa kaminom, oduševiće vas i ostaviti bez teksta. Soba za prijem gostiju, sa grimizno crvenim zidovima i barom ostaviće neverovatni utisak na sve vaše posetioce. U eksterijeru, tu su formalne bašte, fantastično uređeni elementi od žive ograde, kao i pažljivo odabrani asortiman drveća. Tu je i osvetljeni teniski teren, sa ložom koja je klimatizovana, a nudi prostor za sedenje i kuhinju. Pravougaoni bazen ušuškan je u privatni Kutak poseda, odmah pored kućice za bazen, koja nudi prostor za presvlačenje i letnju kuhinju.

Da li će se ovo imanje prodati ili ne, svakako da zavisi pre svega od cene koju sa sobom donosi, a koju donekle opravdava…

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living