Zavirite u ultra luksuzni bunker za najbogatije ljude sveta

Kada katastrofa udari, po svemu sudeći, najimućniji ljudi sveta će se zaštititi luksuzom…

Preživljavanje je, ako pitate mnoge od njih, skoro pa nemoguće bez sobe za dekontaminaciju, vodenog tobogana i brojnih drugih raskošnih detalja. Baš zato će ovaj ultra luksuzni i super tajni bunker za preživljavanje smešten u Kanzasu, biti njihovo poslednje odredište okarakterisano dekadencijom.

Bunker koji je kreiran kao vid zaštite od nuklearnog napada ima zidove debljine 3 metra napravljene od armiranog betona, a nastao je 1960.godine. Stanovi koji se će u njemu nalaziti, dobiće luksuzne kuhinje, spavaće sobe, zajednički bioskop, biblioteku, fitness centar, zid za penjanje i mnogo toga drugog na svih petnaest nivoa, od čega se 60 metara nalazi pod zemljom.

Klijenti mogu da kupe različite jedinice – one koje zauzimaju pola sprata, ceo sprat ili penthaus koji se pruža na dva nivoa. Jedinice koje zauzimaju pola sprata će koštati 1.5 miliona dolara, dok je penthaus očigledno najskuplji i koštaće 4.5 miliona dolara. Sve ukupno, ovde može živeti 75 osoba, koje će uživati u parku za kućne ljubimce, zidu za penjanje i bazenu koji ima svoj tobogan. Umesto prozora, svaki sprat ima televizijske ekrane, koji prikazuju vizije spoljnog sveta.

Svaki stan je dizajniran sa ukusom i poseduje sve što je potrebno za udoban život. Osim kuhinja i spavaćih soba, kao što smo već naveli, ovde će svoje mesto pronaći bioskop i fitness centar sa najmodernijom opremom i saunama.

Da li će se ulaganje u jedan od ovih stanova isplatiti ili ne, to u ovom momentu ne možemo znati. Ipak, ono što znamo je činjenica da je veliki broj jedinica već rezervisan.