Zavirite u raskošne rezidencije Ritz-Carlton u Hjustonu

Smešten u živopisnim pejzažima jezera Vudland, Ritz-Carlton Residences nudi novu eru luksuznog života u Teksasu.

Ovaj stambeni kompleks, prvi svoje vrste u državi Lone Star, može se pohvaliti cenjenim dodirom kompanije Robert A.M. Stern Architects, koja je poznata po svojoj stručnosti u izradi kultnih prostora. Hajde da prvi put pogledamo unutar ovog izuzetnog projekta, istražujući njegovu arhitektonsku brilijantnost i ekspanzivne pogodnosti koje redefinišu raskošan život.

Eksterijeri i enterijeri The Ritz-Carlton Residences, The Woodlands, nose potpis Robert A.M. Stern Architects. Ova vizionarska firma je pažljivo dizajnirala 111 prostranih rezidencija za prodaju, od kojih svaka odražava veličinu kultnih imanja u Teksasu. Projekat obuhvata približno 1500 kvadratnih metara zatvorenih prostora, postavljajući novi standard za stambeno bogatstvo u srcu Teksasa.

Ulazeći u rezidenciju Ritz-Carlton, stanari su dobrodošli u svet pogodnosti nalik kantri klubovima. Vlasnički salon i bar, privatne trpezarije, vinski podrum i biblioteka koja izlazi na privatnu baštu samo su deo sofisticirane ponude stambenog objekta. Ambijent odaje počast delu Džona F. Staba, proslavljenog arhitekte poznatog po svojim jedinstvenim domovima u Hjustonu.

Pored privlačnosti društvenih prostora, Rezidencije Ritz-Carlton se brinu za dobrobit svojih stanara uz wellness sadržaje koji se takmiče sa najboljim spa centrima. Fitnes centar, sa pogledom na spokojno jezero Vudland, okupan je  prirodnim svetlom i pruža pogled koji oduzima dah.

Prostirući se na oko tri hektara duž jezera Vudland, spoljašnji sadržaji u The Ritz-Carlton Residences pozivaju stanare da se prepuste iskustvu nalik privatnom odmaralištu. Bazen olimpijske dužine, bašta, bungalovi sa trpezarijom sa otvorenim kuhinjama, kućica za čamce i privatni sportski teren osiguravaju da svi stanari luksuzne rezidencije pronađu svoje utočište u ovoj luksuznoj enklavi.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience