Zavirite u pravu vilu iz snova na Bahamima

U slobodnom prevodu, reč Elisium znači “mesto idealnog blagostanja ili kompletne sreće”. Samim tim, nije ni čudo što vlasnici ovog veličanstvenog zdanja od 2.000 kvadrata u kolonijalnom stilu, baš tu reč koriste kako bi opisali svoj dom…

Ko ne bi bio u stanju savršene sreće dok živi ovde? Veličanstvena nova vila dolazi sa svojom privatnom peščanom uvalom, dokom za čamac, master spavaćom sobom od 300 kvadrata i ložom za goste koja meri oko 300 kvadrata. U neposrednoj blizini vam se nalazi Café Maritique, smešten u Atlantis resort marini, a do tamo možete otići 2013 Range Rover Vogue ili 2015 Porsche Panamera modelom koji su parkirani unutar garaže, i dolaze kao deo ponude.

Smešten na kraju sokaka u renomiranom Ocean Club Estates delu, Elisium se nalazi u blizini Ocean Club Golf terena, gde Majkl Džordan, internacionalna košarkaška legenda, organizuje svoj Celebrity Invitational turnir. Prema Anselu, vlasniku vile, koji je inače evropski biznismen, posed na kom se vila nalazi kupio je 2015.godine, i tu je zatekao staru kuću koju je srušio, kako bi konstruisao rezidenciju iz snova.

Ono što je posebno interesantno, vlasnik i njegova porodica nisu proveli ni jedan dan u ovoj vili – nekoliko dana pre nego što je završena, preselili su se na Floridu zbog školovanja svoje dece. Glavna rezidencija je impoznatna i sastoji se od tri sprata, a konstruisana je u kolonijalnom sitlu Bahama, sa belim krovom i velikim brojem balkona, akcentovanih stubovima.

Ne jedna, već tri kapije se otvaraju prema ovog vili, tačnije njenom prilazu za kola, koji kruži oko ornamentalnog jezera. Impozantni, mermerni ulaz otvara se prema foajeu koji je kompletiran dualnim stepeništem u stilu Prohujala sa vihorom.

Soba za prijem dvostruke visine ima zasvođene plafone, polirane mermerne podove, udobne bele sofe i trio lučnih prozora koji je ispunjavaju prirodnom svetlošću. Na nekoliko koraka odatle, nalazi se otvorena porodična kuhinja sa vratima koja vas vode do dvorišta sa bazenom. U blizini se nalazi i profesionalna kuhinja, opremljena Sub-Zero, Wolf i Bertazzoni aparatima, koji nikada nisu bili korišćeni.

Na istom nivou nalaze se i privatni bioskop, vinski podrum, pomoćna prostorija u kojoj se krije postrojenje pametne kuće, vrhunskih audio i wifi sistema, uz gostinjsku i porodičnu sobu, čija se vrata otvaraju prema dečijem bazenu.

Ukoliko odete do drugog sprata liftom, videćete dva king VIP apartmana, pri čemu oba imaju pogled na vodu sa svojih balkona. Ukoliko ikada budete imali goste koji nisu toliko VIP, možete ih smestiti u tri obične sobe sa privatnim kupatilima.

Naravno, glavni ukras ove vile je njen hedonistički glavni apartman koji zauzima čitav treći sprat, sa površinom od 350 kvadrata. Prirodno, tu svoje mesto pronalaze dualni ugradni garderoberi, zajedno sa dva kupatila, u kojima svu pažnju kradu Catchpole & Rye kade, dok se kroz lučne prozore od poda do plafona pružaju pogledi na luku Nasau.

Pored pristupa privatnoj plaži, sa kristalno čistom vodom i privatnom uvalom, ovde se nalazti i glomazni infiniti bazen uz vidikovac sa kuhinjom na otvorenom i alfresco trpezarijom. Sa druge strane, nalazi se dok koji može primiti privatnu jahtu, a poseduje twin džet-ski liftove, sa dva sasvim nova džet skija u kompletu.

Da li zaista možete poželeti još nešto?