Zavirite u neverovatnu Darth Vader vilu

Sila je snažna u ovoj luksuznoj teksaškoj vili…

Mnogima poznata kao “Darth Vader House”, ova interesantna vila je epska i dominantna, a dolazi sa višemilionskom cenom koja savršeno prati njen izgled. Izgrađena pre kratkog vremena, u galaksiji koja nije tako daleko – tačnije u Hjustonu, oko 1992.godine, dvospratna vila ima veličanstvenu, uglastu siluetu koja nas podseća na The Executor, brod Darta Vejdera, kao i na njegov zloglasni TIE Fighter i Death Star.

Vila se nalazi na velikom imanju u prestižnoj West University ulici i nudi neverovatnih 700 kvadrata životnog prostora. Sa savremenim stilom u celom svom enterijeru, okarakterisana je fluidnim otvorenim planom prostora i masivnim prozorima koji propuštaju idealnu količinu prirodne svetlosti.

U samom srcu ovog doma nalazi se interesantni atrijum, kompletiran spuštenom, neonski osvetljenom ložom i dualnim stepeništem. Pored toga, vila nudi četiri velikodušno dizajnirane spavaće sobe, pet punih kupatila, kancelariju, trpezariju i kuhinju, sa radnim površinama kreiranim od prirodnog kamena.

Nameštaj i umetnički detalji ove vile pažljivo koračaju linijom koja deli elegantni, moderni i apstraktni stil – ovde se nalaze glomazne strukture, kombinovane sa stamenim drvenim stolovima i konzolama.

Eksterijer, u međuvremenu, sadrži velike i savršeno uređene travnate pašnjake, koji mogu biti dekorisani nameštajem za sedenje ili bazenom. Posed takođe dolazi sa garažom za četiri automobila, gde možete parkirati svoje rezervne Imperial Star Destroyere ili skladištiti svoje svetlosne sablje.

Kao što je i očekivano, ali i naglašeno na samom početku teksta, ova vila nije nimalo jeftina – njena cena iznosi 4.3 miliona dolara!