Zavirite u najvišu vilu San Franciska

Pogled je jedan od glavnih prioriteta prilikom kupovine i izgradnje novih domova…

Jedna nova konstrukcija, smeštena u Klarendon Hajtsu u San Francisku, ponudiće vam najbolji mogući pogled na grad. Prema navodima, vila od 22 miliona dolara, smeštena je na vrhu planine Sutro, na oko 300 metara nadmorske visine, zbog čega je proglašena za rezidenciju na najvišoj visini iznad nivoa mora.

Vila koja meri oko 700 kvadrata nastala je kao delo John Maniscalco Architecture pre dve godine, a u vlasništvu je Toma Butgenbaha, biznismena iz solarne industrije. Ovo je inače prvi put da se ova vila našla na tržištu.

Smeštena na ugaonoj parceli, ona će svojim novim vlasnicima ponuditi šest spavaćih soba i sedam kupatila, maksimalno koristeći svoju poziciju sa izobiljem prozora. Možete videti čitav San Francisko iz dnevnog boravka, glavne spavaće sobe i naravno, sa krovne terase.

Donji nivo vile osmišljen je kao prostor za zabavu, sa vinskim podrumom i barom, kao i spa odeljkom u kom se nalazi sauna. Tu je takođe još jedan nivo ispod, u kom se nalazi prostrani studio u koji se može smestiti radni sto, police i mnogo toga drugog. Ovde se takođe nalazi jedna spavaća soba i kupatilo, što je sjajno za one noći kada ne možete da se odvojite od posla.

U eksterijeru, možemo videti savršeno održavanu baštu, koja je nastala kao saradnja između pejzažnog arhitekte Brajana Koha i baštovana Valtera Lainga. Takođe, deo vile je i terasa koja otvara dnevni boravak prema veličanstvenom pogledu, sa otvorenom ložom koju krasi i mesto za logorsku vatru. Sam posed nema bazen u pravom smislu reči, ali je tu đakuzi.

Ukoliko se ovaj dom proda po ceni od 22 miliona dolara, on će sa lakoćom postati najskuplji u ovom delu sveta.