Zavirite u najluksuzniju vilu Palm Biča

Ukoliko ste oduvek želeli da živite u Palm Biču, predstavljamo vam jedan od najinteresantnijih poseda koji su ovde ikada izgrađeni…

Vila o kojoj pričamo, nastala je kao delo preduzetnika Stiva Bendata i cenjenog arhitekte, Dejvida Lorensa, kako bi emitovala ambijent lagodnog života, sa neverovatno prostranim sobama, vrhunskim pogodnostima i spektakularnim pogledom na okean.

Okrenuta prema Milijarderskom nizu, vila je po svemu sudeći u sasvim posebnoj ligi. S obzirom na to da se prodaje po ceni od 17.75 miliona dolara, ona je spremna da postane najskuplji dom ikada prodat u ovom delu sveta.

Posed koji meri oko 1.500 kvadrata nudi tri nivoa luksuznih prostora, uključujući i plutajuće stakleno stepenište, kružno stepenište od nerđajućeg čelika u eksterijeru i stakleni lift, sa osvetljenim detaljima od oniksa.

Sa šest prostranih spavaćih soba, devet kupatila i dva toaleta, ovaj raskošni dom nudi neverovatnu mešavinu luksuza i komfora. Novi vlasnici će svakako biti uzbuđeni zbog svog privatnog bioskopa, teretane, privatne kuće za goste, kućne kancelarije i klimatizovane garaže za četiri automobila.

Građevinski materijali korišćeni tokom ovog projekta su pažljivo odabrani, pa je čitava vila zapravo zvučno izolovana. Ona je dobila i masivni agregat od 70kw, koji će vam dobro doći ukoliko ostanete bez električne energije, dok će u tome pomoći i solarni paneli. Najnoviji Savant kontrolni sistemi pomoći će vam da kontrolišete sve aspekte svog doma, zajedno sa Lutron Homeworks sistemima i programabilnim Palladiom tastaturama.

U kreiranju ove vile, nijedan detalj nije bio zanemaren, uključujući elemente od drveta kestena, kameni vinski podrum i predivno stakleno stepenšte. Spa kutak je savršeni završni detalj ove unikatne priče.