Zavirite u najluksuzniju vilu Dubaija

Kuće iz snova, koje većim delom ostaju u našoj mašti, nisu samo mit – one postoje i jedna od njih je definitivno nazvana One 100…

U pitanju je ultra luksuzna vila na Palm Jumeirah ostrvu, koja meri 1.400 kvadrata, a upravo se našla na tržištu sa cenom od 33 miliona dolara. Po toj ceni, ona zaista dolazi sa svim detaljima koje biste mogli da poželite – od enterijera zbog kojih će se postideti hoteli sa pet zvezdica, preko infiniti bazena, teretane, dva bioskopa, pa sve do luksuznih automobila kao što su Ferrari, Rolls Royce i Harley Davidson. Kuća je trenutno u vlasništvu Majkla Adama Alibaija, a ukusno je dekorisana umetničkom kolekcijom koja će definitivno probuditi zavist u nekima.

Zašto bi iko želeo da živi u palati, kada može uživati u vili sa tri sprata, pet VIP spavaćih soba i osam ekstravagantnih kupatila? Moramo priznati da nas njen privatni bioskop na otvorenom, nadomak infiniti bazena zaista oduševljava. Prostor trpezarije je jednostavno veličanstven, a pored spektakularne hrane, oduševiće vas i neverovatnim pogledom na more.

Dnevni boravak je takođe orijentisan prema pučini, a poseduje jedinstveni, umirujući ambijent. Pored pomenutog bazena, ova vila ima privatnu plažu, koja će vam ponuditi najbolje od oba sveta.

Veličanstveno dekorisane spavaće sobe dobile su veličanstvenu dekoraciju i dizajn, baš kao što je slučaj sa osam raskošnih kupatila, dekorisanih italijanskim mermerom, uz brendirane bademantile i peškire.

Grandiozni ugradni garderoberi će vam ponuditi sasvim dovoljno mesta za sve vaše skupocene odevne kombinacije, koje će vam uvek pristajati zahvaljujući teretani koja je besprekorno opremljena i okrenuta prema plaži.

Pored privatnog bioskopa na otvorenom, postoji i jedan u zatovrenom prostoru, koji je dobio IMAX ekran, 4k projektor i Dolby Atmos zvučni sistem. Naravno, iskustvo gledanja filmova ne bi bilo kompletno bez svežih kokica, a ova vila dolazi sa sopstvenim aparatom.

U vili se nalazi više od trideset umetničkih dela, uključujući radove francuskog umetnika, Ričarda Orlinskog, finskog skulpturoa Era Arnija i komada Fidije Falašeti.

Predlažemo vam da se udobno smestite i pogledate video turu, a potom prelistate i našu galeriju.