Zavirite u luksuzne vile vredne 4 miliona dolara okružene vinogradima u dolini Napa

Jedina stambena nekretnina sa pet zvezdica u zaštićenom regionu Kalifornije nudi pogled na predivne vinograde.

Trebalo je samo desetak godina — nakon što su vinove loze prvi put zasađene 1870-ih — da Stanly Ranch počne da proizvodi neka od najboljih sorti vina u Kaliforniji. U godinama koje su usledile, imanje, koje se nalazi u južnom regionu doline Napa, dobilo je priznanje sa svojim vinima Carneros. Uprkos padu tokom perioda prohibicije 1920-ih, ostao je glavni istorijski i vinogradarski orijentir u regionu.

A sada, možete da živite među pastoralnim pejzažima ranča Stenly, budite se sa pogledom na vinograde i živopisne planine Majakamas. Godine 1968. dolina Napa je trajno zaštitila više od 400.000 hektara zemlje za poljoprivredu, postavljajući striktna ograničenja na nove razvoje. Ali Auberge Resorts Collection je upravo najavio pokretanje pretprodaje za prvi i jedini stambeni kompleks sa pet zvezdica u ovoj oblasti.

Smešten na više od 700 hektara, novi ranč Stenly, Auberge Resorts Collection će sadržati hotelske vikendice, 70 vinogradarskih kuća, 40 vila, kuću Hale, spa, vinograd i farmu.

Privatne kuće sa tri do šest spavaćih soba, koje je dizajnirao Bob Vajt iz kalifornijskog Forest Studio i EBTA Architects, smeštene su usred vinograda i kreću se od 580 do 895 kvadratnih metara. Stambeni komplekri okruženi su brojnim sadržajem uključujući bazen, uređena dvorišta i trpezarije na otvorenom.

Potpuno opremljene vile sa dve spavaće sobe i dva kupatila, smeštene među maslinama i čempresima, nude moderniji pogled na opušteni način života u Napi sa tuševima na otvorenom i prostorima za roštilj. Unutrašnjost podseća na moderne štale, sa visokim plafonima i rustičnim završnim obradama kao što su daske od belog hrasta, kožne presvlake sa metalnim detaljima i šik neutralna paleta boja.

Takođe možete da ostvarite svoje snove o severnoj Kaliforniji zahvaljujući nizu iskustava inspirisanih rančevima, kao što su „farm-to-fork“ večere, radionice pripreme koktela poznate kao „garden-to-glass“, časovi aranžiranja sušenog cveća i dr.

Cene za prvo izdavanje vinogradskih kuća počinju od 4 miliona dolara.