Zavirite u luksuzne Pagani rezidencije u Majamiju

Čuveni italijanski brend luksuznih automobila, poznat po svojoj strastvenoj predanosti vrhunskoj izradi, širi svoje horizonte izvan automobilskog sveta.

Poznati brend je najavio izgradnju Pagani Residences, novog standarda u sferi luksuznog života. U saradnji sa Pagani Arte, rezidencije obećavaju neverovatno iskustvo stanovanja koje odražava istu strast, eleganciju i pažljivu izradu koja je vidljiva u svakom Pagani automobilu.

Sa 28 spratova, ova impozantna rezidencija će dominirati horizontom Majamija, pružajući stanarima neverovatan pogled na zalazak sunca. U Pagani Residences, stanare dočekuje kolekcija sadržaja dizajniranih da nadmaše sva očekivanja. Od predvorja na obali do raskošnih enterijera, svaki aspekt je napravljen da ispuni sve snove stanara o luksuznom životu.

Putovanje u luksuzni život počinje sa prizemljem, gde je svaki detalj skrojen tako da podiže iskustvo boravka. Parking službenika i porte-cochere obezbeđuju besprekorne dolaske, dok je konsijerž 24/7 spreman da odgovori na svaku potrebu. Pametna soba za poštu i pakete pojednostavljuje dostavu, dopunjenu uslugom batlera za isporuku paketa direktno u rezidenciju.

Za pronicljive vlasnike kućnih ljubimaca, namenski spa centar za kućne ljubimce nudi pogodnosti za maženje krznenih pratilaca. U međuvremenu, privatna marina za čamce i šetalište duž zaliva Biskejn pozivaju entuzijaste i zaljubljenike u svet nautike. Pored toga, privatne garaže i preferirani parking, zajedno sa salonom isključivo za vlasnike Pagani automobila, predstavljaju primer posvećenosti luksuzu po meri.

Uspon na sedmi sprat otkriva raj za opuštanje i rekreaciju. Dnevni boravak za stanare pruža intimno utočište za društvena okupljanja ili tiho razmišljanje. Obimni prostor za rad zadovoljava profesionalne potrebe, dok umetnički dizajnirana dečija igraonica nudi zabavu za decu. Soba za medije, upotpunjena zvučnim sistemom po meri, poziva stanare i njihove goste na bioskopska iskustva.

Za one koji traže podmlađivanje uma, tela i duše, 27. nivo je utočište holističkog zdravlja. Najsavremeniji fitnes centar privlači ljubitelje fitnesa, sa naprednom opremom za kardio trening, namenskim studijima za pilates i jogu i stručnim instruktorima. Spa centar, sa zadivljujućim pogledom na zaliv Biskejn, nudi miran beg sa saunom i parnim kupatilom, privatnim sobama za tretmane i restorativnim wellness salonom.

Kruna ove građevine je bazen na krovu i sky lounge, gde stanari mogu uživati u panoramskim pogledima dok uživaju u prostranom bazenu i kabinama pored bazena. Potpuno opremljena letnja kuhinja i roštilj pružaju usluge na otvorenom, upotpunjujući oličenje uzvišene dokolice.

Rezidencije Pagani predstavljaju oličenje luksuznog života, pažljivo uređene da odražavaju retki nivo ekskluzivnosti, individualnosti i beskrajne lepote brenda. Svaki aspekt, od dizajna zgrade do rezidencija po meri, oličava posvećenost izuzetnosti i jedinstvenosti. Sa širokim pogledom na obalu, velikodušnim terasama koje neprimetno spajaju enterijere i eksterijere i rezidencijalnim karakteristikama dizaniranim do savršenstva, Pagani Residences redefinišu suštinu doma.

Dopuna raskošnim sadržajima su usluge konsijerža koje ispunjavaju svaku želju stanara. Od rezervacija avio kompanija i restorana do lične kupovine i nege kućnih ljubimaca, posvećeni tim je spreman da udovolji svakom hiru. A la carte usluge dodatno poboljšavaju iskustvo, nudeći udobnost i luksuz na svakom koraku.

Luxury Experience