Zavirite u londonski dom koji odiše britanskom elegancijom

Za Richstone Properties, sve je u detaljima.

Izvršni direktor David Rič-Džons i njegov tim imaju opsežno znanje o džordžijanskoj arhitekturi — nedavno su završili restauraciju londonske Templeton House od skoro 50 miliona dolara, na primer — pa je, kada je u pitanju izgradnja novog dvorca jugozapadno od Temze, arhitektura pažljivo razmatrana.

Iako je izgrađena tek 2017. godine, Langdale House izgleda kao klasični engleski dvorac. Smeštena na četvrtini hektara, vila od 13 miliona dolara ima klasičnu simetriju i proporcije u džordžijanskom stilu, ali sa savremenim obrtom. Eksterijer je uokviren tremom od belgijskog plavog kamena, velikim belim prozorima i savršeno uređenom baštom. Lagani, prozračni dnevni prostori imaju otvoreni raspored koji neprimetno povezuje dnevni boravak sa prilagođenom kuhinjom i trpezarijskim stolom. Klizna vrata od poda do plafona vode do dvorišta koje je savršeno za sunčanije i toplije dane u Londonu.

Kuća na četiri sprata, od 850 kvadratnih metara, nudi šest spavaćih soba i pet kupatila, plus udoban, ali elegantan salon, šarmantnu radnu sobu, vinski podrum izdašne veličine, teretanu visoke tehnologije i prostor za zabavu sa stolom za biljar. Tu je i samostalni apartman za goste sa sopstvenom kuhinjom, kupatilom i dnevnim boravkom. Ima čak i vrata dvostruke visine koja se otvaraju ka sopstvenoj privatnoj terasi - idealno za stariju decu, osoblje ili druge članove porodice.

Svaki detalj je napravljen do savršenstva, od stepeništa od punog hrasta do ručno oslikanih ormarića. Enterijer je dekorisan antikvitetima koji su ručno birani iz celog sveta. Zagasita paleta boja bledo zelene, plave, sive i boje slonovače takođe se savršeno uklapa uz svetli hrastov pod. Svaka soba takođe nudi obilje privatnosti. Primarna spavaća soba, na primer, ima zasebni garderober, privatni deo za sedenje i sopstveno kupatilo sa samostojećom kadom.

Napolju vas čeka engleski vrt. Podeljen je na četiri nivoa i ima dovoljno prostora za travnjak za zabavu. Tu je i prostrano dvorište za ručavanje na otvorenom. Ostali vrhunci prebivališta uključuju solarne panele, podno grejanje i integrisani bežični audio sistem.

Niste spremni za kupovinu? Richstone Properties će takođe prihvatiti one koji žele da iznajme vilu na dve do tri godine po ceni od 68.000 dolara mesečno.

Pogledajte više fotografija kuće u galeriji.

Luxury Experience