Zavirite u jednu od najskupljih kuća na Beverli Hilsu

U raskošnoj enklavi Beverli Hils nalazi se rezidencija koja oličava luksuzni život u svom najboljem izdanju: Townhome 3 Gardenhouse Beverly Hills.

Sa cenom zakupa od 33.000 dolara mesečno, ova kuća u gradu je jedna od najprestižnijih za iznajmljivanje u susedstvu, nudeći neuporedivo životno iskustvo onima koji traže oličenje elegancije i prefinjenosti.

Gardenhouse Beverly Hills je poznata kao jedna od vrhunskih vila za iznajmljivanje u južnoj Kaliforniji. Dizajnirana od strane MAD Architects i sa enterijerom od strane Rottett Studio, ova vila je primer arhitektonskog sjaja i umetničke finoće. Njen eksterijer krasi ikonični zeleni zid MAD Architects, živo remek-delo koje odaje počast zelenim živim ogradama koje su sinonim za elitna imanja Beverli Hilsa.

Svaka rezidencija kombinuje prostranost i privatnost sa pažnjom posvećenom detaljima i pogodnostima butik hotela. Od trenutka kada stanari stignu, dočekuje ih posvećen tim, osiguravajući da svaka potreba bude ispunjena besprekornom uslugom.

Townhome 3 nudi uvid u svet luksuznog života i sadrži tri spavaće sobe i tri kupatila raspoređena na tri nivoa. Prostirući se na 310 kvadratnih metara i dodatnih 30 kvadrata eksterijera, ova gradska kuća odiše elegancijom i sofisticiranošću na svakom koraku. Stanari uživaju u pogodnostima privatne garaže za tri automobila i ulaza, uz najveću privatnost i sigurnost.

Dnevni boravak na poslednjem spratu se može pohvaliti dizajnom otvorenog koncepta, koji neprimetno spaja kuhinju sa prostranom dnevnom sobom. Staklena vrata od poda do plafona vode do velikih balkona iz dnevne sobe i spavaće sobe, nudeći prekrasan pogled na okolni pejzaž.

Ono što Gardenhouse istinski izdvaja jesu usluge i pogodnosti bez premca prilagođene potrebama njegovih pronicljivih stanara. Stručni konsijerž tim je na raspolaganju 24/7 da pomogne u nizu usluga, od aerodromskog prevoza do hemijskog čišćenja i obezbeđenja. Stanari takođe uživaju u pristupu privatnoj teretani, uslugama održavanja domaćinstva, prostorijama za negovanje pasa i ekskluzivnoj aplikaciji samo za stanare.

Pored svojih raskošnih sadržaja, Gardenhouse nudi blizinu nekih od najpoznatijih atrakcija LA-a, uključujući šoping svetske klase na Rodeo Drajvu, kultni noćni život Sunset Stripa i netaknute plaže Santa Monike. Nije ni čudo što su Grammy nagrađeni umetnici i pojedinci sa ultra-visokim neto vrednostima koji traže neuporedivu privatnost i luksuz izabrali Gardenhouse kao svoj dom.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience