Zavirite u „Getsbi vilu“ na Long Ajlendu koja vredi 45 miliona dolara

Nazvan King's Landing, kompleks na obali se prostire na preko osam hektara i ima preko 6000 kvadratnih metara stambenog prostora.

Iako ne možemo da se vratimo u prošlost, jedna nova vila na Long Ajlendu učiniće da se osećate kao da ste ušli u doba džeza. Pod nazivom Kings Landing, imanje na obali se nalazi na preko osam prostranih hektara u Njujorku. Kompleks vredan 45 miliona dolara sa zatvorenim prostorom dolazi sa tri rezidencije po ceni jedne. Međutim, svaka se može kupiti zasebno.

Najveće prebivalište od svih njih je ogromno imanje sa 18 spavaćih soba i 32 kupatila koje sadrži bezbroj pogodnosti na svojih 6000 kvadratnih metara. Unutar kuće, sobe su od poda do plafona ispunjene ukrasnim detaljima - od složenih plafona i vitraža do mozaik pločica i mermera koji je nabavljan direktno iz kamenoloma u Italiji koje je kupio prethodni vlasnik. Osim fantastičnog dekora, naći ćete kuglanu sa dve trake, električni kazino, bioskop i još mnogo toga.

Ostali detalji uključuju više vinskih podruma, zatvoreni sportski teren i ogromnu plesnu dvoranu. Međutim, postoji više od zabave i igara. Niži nivo je u potpunosti posvećen zdravlju i dobrobiti. Ovde ćete naći dvobojne turske i švedske spa prostorije, sobu za terapiju koja je ukrašena malahitom i elegantan fitnes centar. Osim toga, postoji intenzivna vodena tema koja se prenosi do zatvorenog bazena - zbog čega se osećate kao da ste zapravo pod vodom. Na spratu u primarnom apartmanu, morski motiv se nastavlja sa masivnim, vertikalnim akvarijumom koji se nalazi u kupatilu.

Naravno, eksterijeri su zaista spektakularni. Brojne bašte sa predivno uređenim travnjacima prošarane su fontanama i statuama. Što se tiče rekreacije, imate mogućnost da se okupate u otvorenom bazenu ili odigrate par rundi tenisa. Naravno, pošto se kompleks nalazi tačno na ivici vode, ima sopstveni privatni dok koji bi trebalo da vam bude od koristi ako biste radije da plovite.

Luxury Experience