Zavirite u enterijere najskuplje kuće u Hjustonu

Svojom zapanjujućom veličinom, uticajima Versaja i svojih 2700 kvadratnih metara, vila u Hjustonu je izazvala pometnju u svetu nekretninama i oborila sve rekorde kada se 2014. godine našla na tržištu po ceni od 43 miliona dolara.

Četiri godine kasnije, bez kupca, ona je otišla na pauzu. Uz dramatično smanjenje cene na 36 miliona dolara, Chateau Carnarvon trenutno ostaje najskuplji stambeni objekat u Hjustonu.

Vilbur “Ed” Bosardž i njegova supruga Meri Tejlor Bosardž kupili su delimično završenu palatu 2010. godine i ulepšavali svaki pedalj - od osam spavaćih soba do raskošnog salona u stilu Versaja. Par je iskoristio svoju naklonost prema luksuzu, uključujući bele mermerne pločice, podove od tvrdog drveta, evropske statue i sedam detaljno izrezbarenih mermernih kamina.

Vila, poznata kao Memorial Estate or Chateau Carnarvon se može pohvaliti sa osam spavaćih soba, osam kupatila, pozorištem, sobom za sunčanje, salom za bilijar, teretanom, salom za doručak, svečanom trpezarijom, porodičnom kuhinjom i klimatizovanom garažom za četiri automobila. Glavni apartman uključuje bogato opremljenu spavaću sobu, garderobe i sobe za kupanje i masažu.

Priznati arhitekta i dizajner enterijera, Dejvid Iston, bio je odgovoran za raskošan dizajn enterijera i stvorio je moderan neoklasični dom u impresionističkom francuskom stilu.

Pored predivnih enterijera tu je i veliko dvorište koje se proteže na neverovatnih 2,32 hektara. Vrtovi su široki i sjajni, inspirisani Versajem i Venecijom, a tu su i vekovna stabla maslina iz Evrope koja stoje u centru oko bazena u pariskom stilu sa slanom vodom.

Luxury Experience