Zapanjujuće imanje Barnes Bay u Angvili ide na aukciju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @conciergeauctions

Pripremite se da budete opčinjeni privlačnošću Barnes Bay imanja, luksuznog utočišta smeštenog na zadivljujućem ostrvu Angvila.

Ovo izuzetno imanje, koja je ranije bilo na listi po ceni od 15 miliona dolara, prostire se na veličanstvenih 1,75 hektara i obuhvata 2800 kvadratnih metara neuporedive raskoši koja oduzima dah. Dizajnirano od strane cenjenog arhitekte Ronalda O. Pelta iz Vimberlija, Allison Tong & Goo, Barnes Bay Estate predstavlja svedočanstvo arhitektonskog sjaja i elegancije obale. Raskošno imanje koji sadrži izložene grede, podove od italijanskog krečnjaka i veličanstvene ulazne kapije od mahagonija, odiše sofisticiranošću i šarmom na svakom koraku.

Osmišljeno u prepoznatljivom rasporedu sa četiri krila i povezano otvorenim prozračnim putevima, imanje neprimetno spaja život u zatvorenom i na otvorenom, stvarajući oazu spokoja i opuštanja. Izađite napolje da biste otkrili utočište na otvorenom koje parira svakom luksuznom odmaralištu, koje se može pohvaliti infinity bazenom, bazenom slobodnog oblika na obali, teniskim terenom, privatnom plažom, pa čak i bujnim voćnjakom.

Privlačnost Barnes Bay imanja proteže se dalje od njegove veličine, nudi utočište i za intimna okupljanja i za raskošne događaje. Prostor za zabavu na otvorenom može da primi do 100 gostiju i mami svojim slikovitim pogledom i nenadmašnim sadržajima, uključujući bazen koji se naizgled spaja sa Karibima, zidani roštilj i brojna mesta za odmaranje ili ručavanje na otvorenom.

Enterijer nastavlja da pleni svojim besprekornim dizajnom i pažnjom usmerenom na detalje. Završne obrade od italijanskog krečnjaka i afričkog mahagonija krase unutrašnjost, dok uzvišeni plafoni, beli zidovi i obilje stakla daju svakom prostoru spokojan tropski ambijent. Dva luksuzna primarna apartmana pružaju privatno utočište, od kojih svaki nudi pristup terasi, kupatila vredna spa centra i visoke plafone.

Iza granica Barnes Bay imanja nalazi se očaravajuća lepota Zapadnog kraja Angvile, mesta poznatog po svojim netaknutim belim peščanim plažama i azurnim vodama. Od slikovite plaže do legendarne luke Angvile i zaliva Maundejs, svaki kutak mami svojim prirodnim sjajem i lepotom bez premca.

Prepustite se ostrvskim kulinarskim užicima u poznatim objektima kao što su Blanchards Restaurant i Beach Shack, ili učestvujte u uzbudljivim aktivnostima kao što su ronjenje sa morskim kornjačama, istraživanje priobalnih pristaništa ili opuštanje u letovalištu Aurora Anguilla Resort & Golf Club.

Bez obzira da li tražite mirno utočište ili bekstvo ispunjeno avanturom, imanje Barnes Bay i očaravajuće ostrvo Angvila nude neuporedivu priliku da doživite luksuzni život u njegovom najboljem izdanju.

Luxury Experience