Zamak izgrađen na slatkovodnom jezeru može biti vaš za 19,7 miliona dolara

Chateau Artisan zamak je definicija „jedinstvenog“ doma.

Dizajniran od strane poznatog arhitekte Čarlsa Sigera, neverovatan zamak izgrađen na vodi  je završen 2007. Nalazi se na parceli od 14 ari u mirnom Redlandsu i prostire se na tri nivoa sa osam spavaćih soba, 12 kupatila i garažom za šest automobila.

Unutra nalazimo tri nivoa sa foajeom sa duplim stepenicama. Zamak se takođe može pohvaliti formalnom trpezarijom, kuhinjom kuvara (kompletnom sa vrhunskim aparatima), muzičkom sobom, odvojenom medijskom sobom, bibliotekom, kancelarijom i spavaćim sobama za decu nalik „superjahtama“.

Ostale karakteristike uključuju privatni bazen, spa centar, više kamina, kitnjasto predsoblje sa duplim stepenicama i odvojene sobe za goste.

Rezidencija od 2000 kvadratnih metara takođe se može pohvaliti lavirintskim vrtovima, šetalištem i fontanama upotpunjenim evropskim šarmom.  Izgrađen da podseća na moderan francuski zamak, dom se nalazi na slatkovodnom jezeru usred negovanih vrtova, zamršenog lavirinta i ukrasnih elemenata. Možete videti zvezde u svom njihovom sjaju u potpunoj privatnosti, bezbednosti, magiji i romantici.

Luksuzni zamak Chateau Artisan mogao bi da bude vaš za neverovatnih 19,7 miliona dolara, a kako izgledaju enterijeri velelepnog zamka na vodi otkrijte u galeriji fotografija.

Luxury Experience