Višemilionski poduhvat Black Lion će redefinisati office scenu u Majami Biču

Majami Bič, poznat po svojoj živopisnoj kulturi, zadivljujućim plažama i luksuzu bez premca, uskoro će dočekati revolucionarni dodatak svom horizontu – „Rivani“, ultraluksuznu poslovnu zgradu Class X.

Predvođen Robertom Rivanijem, predsednikom kompanije Black Lion i vizionarom u oblasti nekretnina i ugostiteljstva, ovaj poduhvat označava značajan pomak u sektoru komercijalnih kancelarija. Robert Rivani je usmerio svoj cilj ka transformaciji „Linkolna“ u oazu luksuza i inovacija. Sa cenom nekretnine od 62,5 miliona dolara i dodatnih 50 miliona dolara namenjenih za renoviranje, Rivani ima za cilj da redefiniše standarde kancelarijskih prostora svojim konceptom „Class X ”.

„U eri u kojoj luksuz prožima svaki aspekt života, kancelarijski prostori su zaostali“, objašnjava Robert Rivani. „Sa „Rivani“, ne stvaramo samo funkcionalno radno okruženje, pravimo destinacije u kojima će ljudi zaista želeti da budu. Radi se o ponovnom pronalaženju luksuznih kancelarija i postavljanju novog standarda u industriji."

Crpeći inspiraciju iz svojih putovanja na destinacije svetske klase, Rivani Class X Office obećava da će neprimetno spojiti luksuz sa praktičnošću, uvodeći uzvišene standarde za pogodnosti, dizajn, tehnologiju i usluge koje su prožete gostoprimstvom. Sarađujući sa renomiranom Rockwell Group za dizajn, „Rivani“ je spreman da postane svetionik kancelarijske izuzetnosti, koji se u svojoj ponudi može takmičiti sa ekskluzivnim hotelima sa 5 zvezdica.

Među svojim značajnim karakteristikama, „Rivani“ će se pohvaliti konsijeržom, spa centrom, prostorijom za meditaciju, fitnes centrom, salonom, kafeom, dnevnim boravkom za sastanke i okupljanja, prostorijom za podcast, zajedno sa japanskim restoranom i govornicom. Članovi će takođe dobiti pristup privatnim prostorima za događaje, dodatno povećavajući privlačnost radnog prostora.

Strateški pozicioniran u aveniji Mičigen 1691 u srcu Majami Biča, pored užurbane luke Sunset „Rivani“ uživa na odličnoj lokaciji. Znamenita zgrada obuhvata 11868 kvadratnih metara unutrašnjeg poslovnog prostora, sa 500 kvadratnih metara posvećenih novom glavnom sedištu Black Lion u Majamiju, zajedno sa 4316 kvadratnih metara maloprodajnih objekata i 31800 kvadratnih metara parkinga.

Značaj ovog projekta prevazilazi njegovu luksuznu ponudu. Za samo dve godine od ulaska na tržište Majamija, Black Lion je napravio ogroman uticaj. Sa završetkom planiranim za sredinu 2025. godine, zgrada je spremna da redefiniše office iskustvo u Majami Biču, postavljajući novo merilo za luksuz i sofisticiranost u komercijalnom sektoru.

Luxury Experience