Vile sa Lamborghini potpisom koje ostavljaju bez daha

Da li ste ikada razmišljali kako bi izgledala vaša vila iz snova?

Osim očiglednih komada nameštaja po meri koje biste odabrali, njenih boja, dezena i akcenata, da li bi ona u sebi nosila obeležje nekog određenog luksuznog brenda? Ako je u vašoj fantaziji taj brend Lamborghini, ovaj projekat će vam se svakako dopasti.

Majestic Vistas je predivni prikaz domova iz snova, nastao zahvaljujući partnerstvu između Emaar Development kompanije iz Dubaija i Automobili Lamborghini. Novi razvojni projekat koji uključuje luksuznu vilu nalazi se u Dubai Hills Estate, odnosno na jednoj od najekskluzivnijih adresa Dubaija. Majestic Vistas projekat će na kraju uključivati 40 vila koje će dobiti dizajn inspirisan Automobili Lamborghini, kako stoji u zvaničnoj izjavi.

Kako saznajemo, Dubai Hills Estate se prostire na oko 1000 hektara, dok se Majestic Vistas projekat nalazi unutar raskošne Dubai Hills Vista enklave koja je trenutno u izgradnji. Ekskluzivne i futurističke vila sa šest spavaćih soba reflektovaće linije i estetiku po kojima je Lamborghini brend najcenjeniji, uzimajući u obzir njihovu inovativnost i vrhunski dizajn.

Stanari se mogu opredeliti da svoje vile opreme specijalno izrađenim Lamborghini brendiranim komadima nameštaja, po dodatnoj ceni. Dezeni koje primećujemo u prvim vizualima ovog projekta nose određenu dozu sličnosti sa Lamborghini super sports modelima – Y motiv sa kojim smo se upoznali zahvaljujući Lamborghini automobilima koristi se za raspored prostorija, rasvetu, zidne i podne obloge. Takođe, budućim vlasnicima je na raspolaganju i heksagonalni dezen, koji već decenijama unazad zauzima veoma važno mesto u Lambroghini automobilskom dizajnu.

Šema boja je konzistentna u čitavoj vili, dajući prednost samoj temi, podsećajući vas na nju nežnim nagoveštajima žute boje.

Takođe, možemo reći da će Dubai Hills Estate uključivati i golf teren sa 18 rupa, uz centralni park koji će zauzimati više od 180.000 kvadratnih metara.