Vila iz filma „Princezini dnevnici“ može biti vaša za 9 miliona dolara

Imanje Bay Area izgrađeno je 1923. godine i predstavljalo je izmišljenu srednju školu Grove u filmu „Princezini dnevnici“.

Ispostavilo se da izmišljena srednja škola Grove koju je lik En Hatavej pohađala uopšte nije bila obrazovna institucija. To je zapravo bila nečija kuća, a sada je prebivalište u oblasti zaliva na prodaju.

Smeštena u ulici Lion, vila u italijanskom stilu datira pre 100 godina kada ju je 1923. godine sagradio arhitekta August Hedman. Tokom prošlog veka, renovirali su je različiti vlasnici. Danas je ova prizemna rezidencija najpoznatija po svom pojavljivanju u Diznijevom filmu iz 2001. godine, iako je za snimanje korišćena samo njena spoljašnjost.

Vila na tri sprata ima ogromnih 456 kvadratnih metara i sastoji se od četiri spavaće sobe i tri kupatila. Ako ste ljubitelj neoklasičnog dizajna, vila dolazi u kompletu sa balkonom i dvostrukim zakrivljenim stepeništem. Ostali akcenti uključuju kamin na drva u dnevnoj sobi, raskošne lučne prozore sa kitnjastim vintage lajsnama. Iako u velikoj meri zadržava svoj originalni izgled ima nekoliko modernih pogodnosti, uključujući lift, medijsku sobu i teretanu.

U domu vlada neka vrsta romantike koja će sigurno privući buduće kupce kojima su lepota i harmonija zaista važni.

Luxury Experience