Vila u Majamiju vredna 15 miliona dolara ima parking za 12 automobila i pristanište za vašu jahtu

Imate opsežnu kolekciju automobila? Onda ćete verovatno želeti prikladno stilsko mesto gde ćete ih smestiti. Srećom, nova sjajna kuća u Majamiju sa garažom za 12 automobila upravo je stigla na tržište. Odlično za sve, ako pri ruci imate 14,9 miliona dolara viška.

Rezidencija je novogradnja koja se nalazi u gradskom naselju Belle Meade. Kao i većina savremenih vila, ima staklenu, geometrijsku fasadu koja pomalo liči na veliku kutiju na otvorenom.

Sve u svemu, to je kuća od 820 kvadratnih metara sa pet spavaćih soba i pet kupatila. U enterijeru se ističe sjajna nova kuhinja koju je dizajnirao renomirani italijanski brend Veneta Cuccine, stakleni lift koji može da prebaci stanare od podruma zgrade do najviših spratova i ugrađen zvučni i bezbednosni sistem.

Ali, pošto se ona nalazi na Floridi, deo onoga što plaćate je ono što je izvan kuće. Ovde dobijate beskonačni bazen sa vodopadom, kao i svoju obalu. Za zabavu na otvorenom postoji prostrano natkriveno dvorište sa kuhinjom. Nekretnina takođe koristi svoju blizinu vodi, jer je opremljena i pristaništem za jahte.

Osim neverovatne garaže, u kojoj se nalazi šest Teslinih zidova (Tesla Powerwall), umetnička galerija je deo enterijera. Prostor se može koristiti i kao biblioteka ili kancelarija - sve što odgovara vašim potrebama - ali trenutno je mesto za prikazivanje umetnosti, zajedno sa izloženim motociklom.