Vila u Los Anđelesu vredna 18 miliona dolara ima jednu od prvih privatnih umetničkih NFT galerija

Ranije ove godine, kuća NFT prodata je za preko 500.000 dolara. Očigledno je to bio digitalni model, a ne stambena zgrada, ali tu se trend tokena koji se ne mogu zameniti nije završio u svetu nekretnina. Dokaz za to: kuća u Los Anđelesu vredna 18 miliona dolara, a deo privlačnosti je i njena sposobnost da prikaže digitalnu umetnost.

Dom od 940 kvadratnih metara projektovao je arhitekta Hagy Belzberg. Belzbergovom eksperimentu NFT trebalo je tri godine da se završi i nalazi se visoko iznad bulevara Sunset.

Ima četiri spavaće sobe i pet kupatila, plus veliki dnevni boravak na otvorenom koji se uliva u otvorenu kuhinju i beskonačni bazen sa pogledom na grad. Vodopad od 30 stopa pada niz stepenice, protežući se sve od poslednjeg sprata do podruma.

Postoje i dve zatvorene kuhinje, od kojih je jedna skrivena iza tajnih vrata i služi kao kuhinja za zabavu. U velikoj prostoriji nalazi se stakleni podrum sa kontrolom temperature u kom se može čuvati vino.

Vila poseduje kućni bioskop za projekciju filmova, a tu je i bar, projektor i dovoljno prostora za udobno sedenje. Za ljubitelje automobila, na imanju se nalazi garaža za tri automobila.