Vila u kojoj je Bijonse snimila reklamu za Tiffany prodata za 32 miliona dolara

Nakon što je predstavljena u reklami brenda Tiffany u kojoj su učestvovali Džej Zi i Bijonse, luksuzna „kuća propeler“ kupljena je od strane Erika Vua za 32 miliona dolara.

Smešten na vrhu brda Bel Air, luksuzni dom je dizajnirao poznati arhitekta iz Los Anđelesa Zoltan Pali. Dizajnirana da lebdi iznad grada, vila sa staklenim zidovima se nalazi na 1,6 hektara zemlje u podnožju planina Santa Monika i nudi nesmetan pogled na Los Anđeles. Kuća se smatra jednim od njegovih najboljih dela i podseća na džinovski stakleni propeler aviona, sa tri različita krila.

Rezidencija ima devet spavaćih soba i deset kupatila, pored bazena osvetljenog LED diodama, spoljnu kuhinju sa zatvorenim terasama i dva ognjišta, prostrano igralište i zaseban travnjak za zabavu gostiju.

Tu su i sauna od kedra, soba za masažu, vinski podrum sa 1.000 boca i kućni bioskop.

Kada je reč o enterijeru vila se može pohvaliti upečatljivim dekorom pomešanim u nijansama bele, sive i tamne boje. Centralno "plutajuće" stepenište povezuje se sa nivoom penthausa, dok su garaži u podrumu pridružena dva lifta koji omogućavaju pristup na tri sprata.

Neverovatan dom je izgradila tajlandska naslednica i investitor za nekretnine Dang Bodiratnangkura, supruga olimpijskog šampiona u umetničkom klizanju Evana Lisačeka. Platila je 6,1 milion dolara za imovinu 2014. godine, a zatim je srušila postojeći dom da bi ga ponovo izgradila.

Međutim, uprkos svojoj veličini i raskošnim enterijerima vila se dugo borila da pronađe kupce sve do nedavne prodaje koja je završena uz popust od 43% u odnosu na prvobitnu ponudu.

Luxury Experience