Vila u Dohi - prava proslava umetnosti i savremenosti

Smeštena u Dohi, ova luksuzna vila, koju su uredili i potpisali ekskluzivno Covet House i luksuzni studio Luna Design, otkriva vrhunski spoj umetnosti i snage zanatstva.

Sa ukupnom površinom od 1600 kvadratnih metara, otvoreni prostor je sam po sebi idealan balans između neutralnih i sofisticiranih tonova, pružajući udobnost i blagostanje u pravim dozama. Bilo da se nalazite u enterijeru ili eksterijeru, avangardna arhitektura i elegantne linije podižu zgradu na viši nivo.

U suvoj i vrućoj klimi Bliskog istoka, neophodno je da se kuća gradi imajući na umu dobrobit i kvalitet života njenih stanara. Polazna tačka je davanje prioriteta prostoru i funkcionalnosti, gde spoljni prostor i njegov bazen igraju ključnu ulogu.

Kada zavirimo u enterijere ove luksuzne vile, dnevna soba izgleda kao idilično mesto, gde su minimalizam i šik prikazani kroz fine i rafinirane komade. Sofa Odette kompanije Boca do Lobo je zvezda prostorije, kao i Embrace stočić za kafu i Besame fotelja, kultni komadi koje je dizajnirao Koket. Luksuznu atmosferu naglašavaju komplementarni dodaci, obloženi mermerom i tamnim tonovima, kao što je statement Imperium Side sto, McQueen podna lampa i Needle stona lampa.

U međuvremenu, u trpezariji se duh srednjeg veka pridružuje modernom stilu, gde je Isadora trpezarijska stolica brenda Essential Home glavni stilski i sjajan komad, pored drugih dekorativnih elemenata koji su inspirisani prirodom. Tu je i prostor za mali foaje, gde Brabbu obeležava svoje prisustvo kroz izuzetnu Ardara II konzolu, ne zaboravljajući kutak za čitanje i opuštanje, gde Stonehenge sto kompanije Boca do Lobo kombinuje tradiciju sa raskošom.

Ovo kuća u Dohi je prilagođena svim godišnjim dobima i dizajnerskim umovima, bilo da su raskošniji ili minimalistički, naglašavajući sveobuhvatnu moć Covet House u sofisticiranosti, jednostavnosti, ali i udobnosti.

Luxury Experience