Na prodaju vila sa luksuznim lusterima iz Kine i prilazom za 20 automobila

Smeštena u prestižnoj četvrti Memorijal u Hjustonu u Teksasu, raskošna rezidencija je upravo stavljena na prodaju po ceni od 7,65 miliona dolara.

Ovo velelepno imanje prostire se na 1,2 hektara pažljivo uređenog zemljišta i može se pohvaliti mnoštvom raskošnih sadržaja, što ga čini utočištem za one koji vole luksuzni život. Krunski dragulj ovog ekstravagantnog imanja su lusteri po narudžbini, uvezeni čak iz Kine, koji krase plafone grandioznog foajea i razne životne prostore širom kuće.

Dok se približavate imanju, dočekaće vas kružni prilaz koji može da primi do 20 vozila, postavljajući scenu za veličanstvenost koja vas čeka unutra. Zakoračite kroz ulazna vrata i dobrodošli ste u srce doma: sjajnu sobu. Prostirući se na impresivnih 1200 kvadratnih metara ovaj prostor neprimetno integriše dnevni boravak, trpezariju i prostore za zabavu.

Trpezarija, sa kapacitetom za 20 gostiju za stolom dizajniranim po meri, skrojena je za organizovanje raskošnih večera i formalnih okupljanja. Visoki plafoni doprinose osećaju prozračnosti i veličanstvenosti, dok blistavi lusteri bacaju topao sjaj, odišući glamurom i sofisticiranošću.

Gurmanska kuhinja je san kuvara, sa radnim pločama od oniksa i mermera i vrhunskim aparatima. Mermerni pod teče kroz dnevne prostore, dodajući dašak bezvremenske elegancije enterijerima.

Mogućnosti za zabavu obiluju u ovom luksuznom prebivalištu. Medijska soba nudi savršeno okruženje za filmske večeri ili gledanje utakmice, dok igraonica pruža beskrajne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje. Ljubitelji fitnesa će ceniti potpuno opremljenu teretanu, zajedno sa najsavremenijom opremom za vežbanje.

Nekoliko balkona nudi panoramski pogled na okolni pejzaž, pružajući savršeno mesto za opuštanje i uživanje u miru na otvorenom. Za one koji više vole zabavu ispod vedrog neba, letnja kuhinja i bazen obećavaju beskrajne sate uživanja na teksaškom suncu.

Sa osam spavaćih soba i devet kompletnih kupatila, u vili ima mesta za velike porodice, ali i goste koji se mogu opustiti u udobnosti i stilu. Bilo da organizujete svečanu večeru u elegantnoj trpezariji, izležavate se pored bazena tokom sunčanog popodneva ili se opuštate u miru glavnog apartmana, ova izuzetna rezidencija nudi oličenje luksuznog života u srcu najekskluzivnijeg mesta u Hjustonu.  

U galeriji pogledajte više fotografija ove impresivne rezidencije.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience