Vila sa najmodernijim pogodnostima

Pomama vezana za NFT konačno je uspela da se uvuče i u svet realnih nekretnina…

Novi listing na Bel Eru, koji se našao na tržištu sa cenom od 87.7 miliona dolara, sadrži i NFT galeriju i lajt šou, pa je stoga savršen za kolekcionara digitalne umetnosti u usponu. Vila je sama po sebi ogromna meri preko 2.100 kvadrata, a sadrži sedam spavaćih soba, a nastala je kao delo plastičnog hirurga i preduzimača, dr Aleksa Kadavija, koji je bio inspirisan zlatnim presekom italijanskog matematičara Fibonačija kada je gradio. Shodno tome, propcije ovog doma su zaista pažljivo promišljene, a iz njega se pruža pogled prema San Gabrijel planinama i Kanalskim ostrvima, zbog čega je dobio naziv Palazzo di Vista.

Možemo slobodno reći da je ovo idealni lokalitet za organizovanje zabava, jer se u samom središtu glavnog dnevnog boravka nalazi DJ platforma, koja je pametno skrivena onda kada se ne koristi. Kada vam je potrebna, jednim dodirom na dugme, ona se izdiže i dominira svojim prisustvom. Pored toga, tu su i mašine za dim, dok je bazen u eksterijeru opremljen mlaznicama koje pumpaju vodu u skladu sa muzikom koju DJ pušta.

Bazen je, verovali ili ne, lokacija jedne od više NFT orijentisanih pogodnosti ovog doma. Ispred njega, nalazi se rotirajući 3D laserski projektor koji može emitovati svetlost u formi romba površine 165 kvadrata. Prema navodima, inspirisan je jednom od najslavnijih atrakcija Kalifornije, Diznilendom i njegovim World of Color lajt šouom.

Unutar vile nalazi se NFT umetnička galerija, koja je veličanstveni prostor u kom se možete opustiti i uživati u digitalnim medijima. Palazzo di Vista opremljena je kolekcijom čija je procenjena vrednost sedam miliona dolara.

Sama vila je mnogo više od običnog NFT skladišta, pa dolazi sa veličanstvenim pogodnostima poput staklenog lifta, automobilske galerije, kućnog bioskopa i sobe za degustaciju vina i šampanjca. Takođe, tu je i koi jezero, koje je odvojeno od bazena, dok porodica i prijatelji koji vam dolaze u goste mogu odsesti u samostalnoj gostinjskoj kući, koja poseduje sopstvenu kuhinju.