Vila poput skulpture vredna 13 miliona dolara dolazi sa bazenom sa slanom vodom

Dizajnirana od strane Gustava Rodrigeza, ova neverovatna vila ne odgovara baš stilu koji biste obično videli u Palm Biču  - barem ne kada je reč o eksterijeru.

Ugaona spoljašnjost odmah privlači pažnju sa perforiranim panelima koji su namenjeni da imitiraju talase. Iskreno, vila više liči na skulpturu nego na dom, ali najbolji deo je to što zaista možete živeti u njoj. Unutra, naći ćete pet spavaćih soba i 10 kupatila raspoređenih na velikodušnih 1200 kvadratnih metara. Savremena vila ima veliki foaje sa visokim plafonima i stepeništem. Pored predvorja je prostrani dnevni boravak sa upečatljivim metalik plavim kaminom dvostruke visine koji dodaje lepu boju. Naravno, kuhinja je ukrašena elementima po meri i vrhunskim Miele uređajima. Osim toga, postoji ogromno ostrvo sa već ugrađenim trpezarijskim stolom.

Stakleni lift nudi lak pristup drugom spratu, koji ima dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatila, dečiju sobu i kuhinju. Ono što je najvažnije je prilagođeni kućni bioskop koji je opremljen sa devet sedišta. Druge značajne pogodnosti uključuju vašu privatnu teretanu i super elegantnu kućnu kancelariju sa bibliotekom. Međutim, raskošan primarni apartman brzo može da parira svim ostalim sobama, opremljen ormarima i duplim kupatilima.

Kada je u pitanju eksterijer, pa, neverovatan je kao i ostatak kuće. Klizna vrata od poda do plafona vode do dvorišta koje je opremljeno infinity bazenom sa slanom vodom. Naravno, tuš na otvorenom je tu ako vam treba dodatno osveženje. Celo imanje je okruženo sa 4400 kvadratnih metara bujnog pejzaža inspirisanog Japanom, što ovo mesto čini pravom tropskom oazom.

Luxury Experience