Vila od 25 miliona dolara na Floridi zadivljuje svojim raskošnim karakteristikama

Napolju su terase, unutra Steinway klavir iz 1890. godine, pozlaćene fotelje Luja XIV, skulpture iz 18. veka i još mnogo toga.

Bilo da ste ljubitelj umetnosti, automobila, tragač za suncem ili ljubitelj istorije, u ovoj vili u Južnoj Floridi od 25 miliona dolara ima ponešto za svakoga. Smeštena u Hajlend Biču, koji je deo okruga Palm Bič, ova rezidencija se takođe izdvaja svojom prelepom arhitekturom u renesansnom stilu.

Veliki ulaz ima široko stepenište od kamena koje vodi do samih vrata. Unutra se nalazi hol dvostruke visine sa visokim staklenim prozorima koji čine da raskošni dom bude okupan prirodnom sunčevom svetlošću. Kuća od 1200 kvadratnih metara ima šest spavaćih soba, šest kupatila i glomazne stambene prostore, međutim, dizajn enterijera čini da ovaj dom zaista izgleda jedinstveno.

Postoji više od 100 antikviteta koji će vam pomoći da se osećate kao da živite u muzeju. Tu spadaju Steinway grand klavir iz 1890. godine, istorijski italijanski kamin, umetnička dela sakupljena sa plafona plesne dvorane u belgijskom zamku i izrezbarene i pozlaćene fotelje Luja XIV.

Ostali značajni komadi uključuju bilijar, koji je restaurirani originalni sto Brunswick Monarch iz 1880. godine. Čak i hodnici sadrže prelepe mermerne skulpture i svaka soba izgleda izuzetno raskošno. Prekrasan rezbareni drveni nameštaj, raskošne sofe od somota, kitnjasti satovi i istorijske slike samo su neki dodatni detalji koje možete očekivati u predivnoj vili.

Ipak, dom koristi prednost svoje sunčane lokacije na plaži sa masivnim prozorima i besprekornim pristupom mnogim terasama na obali okeana na svim nivoima. Dok enterijer može izgledati kao muzej, eksterijer deluje poput privatnog odmarališta sa pet zvezdica. Rezidencija je kao stvorena za zabavu i ima veliki bazen sa slanom vodom sa barom za kupanje, hidromasažnom kadom, kabanom, ložištem i krovnom terasom. Nalazi se pored privatne plaže, a tu je stepenište koje vodi direktno do okeana.

Ostali sadržaji uključuju teretanu, lift i impresivnu garažu za 12 automobila. Natkrivene kamene terase i mnoge otvorene trpezarije i prostori za odmor čine vilu savršenim mestom za uživanje u sjajnom vremenu tokom cele godine.

U galeriji pogledajte više fotografija neverovatne vile.

Luxury Experience