Vila na obali vredna 12 miliona dolara je san svakog muškarca

Zajednička karakteristika većina vila sa cenom od osam cifara je njihova veličina. Međutim, ono što često nedostaje su bilo kakve jedinstvene karakteristike koje ih izdvajaju od ostalih na tržištu.

U Australiji, tačnije u Askotu, postoji vila čiji su se vlasnici potrudili da ona bude ne samo luksuzna, već i da ima jedan od najboljih barova u podrumu koje smo ikada videli.

Vila u Askotu se prostire na neverovatnih šest nivoa sa pogledom od milion dolara i ukupno 1.409 m² prostora ispod krova. Sve u svemu, ima šest spavaćih soba, šest kupatila i još sedam podzemnih prostora za automobile kojima se može pristupiti preko podzemnog tunela vrednog Betmena.

Glavni stambeni nivoi kuće sadrže nekoliko velikih životnih prostora, koji se otvaraju direktno na balkone koji pružaju neprekidan pogled na reku i grad Brizbejn. Kao što biste i očekivali, zadivljujuću kuhinju upotpunili su najsavremeniji aparati, dok ćete moći da uživate u porodičnim obrocima u trpezariji ili jednom od nekoliko trpezarijskih prostora na otvorenom.

Glavna zvezda vile je, međutim, takozvana “Bear Cave“, koja se nalazi iza skrivenih vrata koja se mogu otvoriti samo pritiskom na dugme skriveno u bisti Šekspira. Ako vas ovaj specifičan mehanizam otvaranja podseća na ulaz u Batcave Brusa Vejna, to je zato što je služila kao direktna inspiracija za imanje Askot.

Na drugoj strani skrivenih vrata je spikizi i ispunjen je trkačkim simulatorima, velikim stolom za bilijar, potpuno opremljenim koktel barom i salonom sa desetak pametnih televizora. Integrisan u podzemnu pećinu je zvučno izolovan studio za snimanje, savršen za one sa muzičkim sklonostima.

Vila se takođe može pohvaliti teretanom koja je toliko velika da izgleda kao da pripada fitnes klubu, vinskim podrumom sa kapacitetom za više od 700 flaša i kućnim bioskopom. Ako treba da izađete napolje na svež vazduh, kompleks takođe ima dva odvojena bazena, pored terasa koje su savršene za uživanje na suncu u Kvinslendu.

Ovo je zaista neobična vila, ne samo zbog svoje veličine već i zbog nivoa entuzijastične kreativnosti. Nedavno je izašla na tržište i prodaje se po ceni od 12 miliona dolara.

Luxury Experience