Nesvakidašnja vila pruža spektakularan pogled na obalu Mejna

Prikladno nazvana Shorehouse, ova predivna rezidencija dizajnirana je da prikaže lepotu zemlje na kojoj se nalazi.

Izgrađena na živopisnoj obali južnog Mejna, primorska vila nudi spektakularan pogled ne samo na obližnji zaliv i stenovitu plažu, već i na Atlantski okean. Smeštena na nešto manje od 2 hektara, veličanstvena kuća se prostire na 700 kvadratnih metara i izgrađena je po meri od temelja 2018. godine.

Vila na obali se sastoji od šest spavaćih soba, osam kupatila i ima mnogo više istaknutih karakteristika od predivnih pogleda. Eksterijer vile uključuje bazen sa slanom vodom, prostrane zelene travnjake, privatnu kuću uz bazen, hidromasažnu kadu i sunčanu terasu od plavog granita. Na terasi će vas dočekati prozori od poda do plafona i klizna staklena vrata koja maksimiziraju povezanost kuće sa mirnim spoljnim okruženjem.

Unutar rezidencije dominiraju izložene grede i veliko kameno ognjište koja stvara enterijer koji deluje opušteno, ali u isto vreme vrlo prefinjeno. U svrhu zabave, vila je opremljena prostorom za bilijar, sobom za medije i svečanom trpezarijom koja je upotpunjena sopstvenim barom. Tu je i sunčana soba ispunjena svetlom koja se otvara ka dvorištu i bazenu.

Još jedna zvezda vile je prelepa kuhinja koja je ukrašena vrhunskim završnim obradama, uključujući dva prilagođena ostrva, kvarcne ploče i vrhunske uređaje. U blizini kuhinje se nalaze dva primarna apartmana, svaki ima pristup privatnoj terasi koja gleda na okean. Glavne sobe su opremljene luksuznim kupatilima nalik na spa centre i ugradnim ormarima velikih dimenzija. Dvostruke stepenice vode do drugog sprata gde ćete naći spavaće sobe za goste. Srećni posetioci će primetiti da dve sobe za goste takođe imaju svoje velike plakare, kupatila i privatne terase sa kojih se pruža pogled na okean.

Vila očekuje novog vlasnika koji je spreman da izdvoji 10,4 miliona dolara. 

Luxury Experience