Vila na Havajima u kojoj bi svako rado proveo čitav život

Evo prilike koja se javlja jednom u životu: govorimo o kupovini jednog od najlepših priobalnih imanja na Havajima…

Smešteno na Kapalui, negde nadomak slikovitog Hawea rta, ovo raskošno imanje specijalno je dizajnirano tako da se njegovi luksuzni enterijeri uklope sa predivnim tropskim baštama i panoramskim pogledom na okean, koji se proteže duž zapadne obale Mauija – od Kapalua do Honolua zaliva.

Kroz prozor ove vile možete videti obližnja ostrva Lanai i Molokai, ali to je samo mali deo privlačnosti koje vam ona nudi. Sa površinom od oko 600 m2, imanje na obali dolazi sa osam spavaćih soba i osam kupatila, kao i 9 hektara eksterijernog prostora gde možete u potpunosti zaboraviti na ostatak sveta.

Nismo sigurni ni da li možemo pronaći prave reči da opišemo ovo imanje. Ono ima dva krila, koja su spojena dnevnim boravkom koji se otvara prema zaklonjenom lanaiu i predivnom bazenu, a sve je savršeno pozicionirano za maksimalno uživanje u zalascima sunca. Namalu Bay krilo ima četiri sobe za goste sa pogledom na okean, a svaka od njih ima svoj privatni lanai, dok Honolua krilo dolazi sa spavaćim sobama i medijskom sobom.

Srećni vlasnici ovog imanja moći će da uživaju u raskošnom glavnom apartmanu, koji nas asocira na privatno spa odmaralište, sa kupatilom koje se otvara prema perfektno uređenim baštama.  Sve u svemu, ovo imanje ima preko 1.200m2 otvoreno-zatvorenog prostora. Da li je to vredno 49 miliona dolara? Prelistajte našu galeriju i odlučite sami.