Vila na Floridi vredna 15 miliona dolara je san za ljubitelje Dizni sveta

Kome je potreban tematski park kada može imati svoju Dizni vilu?

Vila u u Walt Disney World Resortu na Floridi je upravo izašla na tržište sa cenom od 15 miliona dolara, i to je san svih zaljubljenika u šareni i veseli Diznijev svet.

Sa ulaza, prilagođeni vitraži sa Diznijevim motivima gledaju na dvorište i bazen, a jedan od mermernih kamina je tačna replika onog u stanu iznad Pepeljuginog zamka.

Naravno, ovo je i dalje funkcionalna porodična kuća. Prebivalište od 1075 kvadratnih metara sastoji se od sedam spavaćih soba i devet kupatila. Kada uđete u kuću, ulazite u veliki foaje sa upečatljivim stepeništem i prilagođenim lusterom od Swarovski kristala. U kuhinji ćete pronaći ostrvo sa granitom i ormare po meri. Primarni apartman na prvom spratu ima dva kamina, hidromasažnu kadu i odvojeni deo za sedenje koji gleda na bazen.

Na zemljištu od 0,79 hektara imanja, bazen u stilu odmarališta ima hidromasažnu kadu, vodopad i tobogan koji će učiniti da se osećate kao da ste u akva parku. Veliko dvorište takođe ima letnju kuhinju na otvorenom i dnevnu sobu koja ima plafon sa zvezdama koja su osvetljene optičkim vlaknima.

Za ljubitelje automobila, imanje raspolaže sa četiri odvojene garaže, od kojih tri imaju liftove i u koje može da stane do sedam automobila. Možda najimpresivnije od svega u ovoj vili je kućni bioskop koji izgleda baš kao Milenijumski soko iz Ratova zvezda.

Smešten na korak od Four Seasons Resorta, dvorac je takođe savršeno pozicioniran unutar zajednice, a s obzirom na sve neverovatne detalje, to je u suštini kao da imate svoje sopstveno mini magično kraljevstvo. 

Luxury Experience