Vila na Floridi sa filmskom tematikom gde je svaka soba zasnovana na blokbaster filmu

Oda filmskoj industriji nije u Holivudu, već ta nagrada ide ovoj vili na Floridi sa spavaćim sobama sa filmskom tematikom i sopstvenom Stazom slavnih.

Vila vredna 11,7 miliona dolara idealna je za sve ljubitelje filmova. Imanje, koje se nalazi u ulici Fantasy Drive, ima skoro svaki kvadratni centimetar ukrašen nekom vrstom bioskopske reference. Čak i ulaz dočekuje goste stazom sa crvenim tepihom i džinovskom statuom Oskara. Iako celokupni dizajn sigurno neće biti po ukusu svakog kupca, kreativnost će sigurno pokrenuti vašu maštu.

Izgrađen 2021. godine, ovaj kompleks se prostire na preko 1400 kvadratnih metara i ima 20 soba i 25 kupatila - a svaka od tih spavaćih soba prikazuje drugačiji film, od „Ajkula“ i „Park iz doba jure“ do „Kuma“ i „Kralja lavova“. U stvari, njihove tematske pesme će početi da sviraju uvek kada uđete unutra.

Osim odaja za spavanje, ostatak kuće jednako privlači pažnju. Naravno, vila je prepuna atrakcija - poput zatvorenog polukošarkaškog terena i kuglane sa dve trake. Naravno, tu je i pozorište sa LED video zidovima koji pomažu u stvaranju zaista impresivnog iskustva gledanja filmova.

Na drugom mestu, naći ćete kuhinju sa Sub-Zero frižiderima, hladnjakom za vino i ormarićima. U blizini, velika trpezarija nudi dovoljno prostora za vaših 37 najbližih gostiju. U slučaju da neko od vaših posetilaca treba da obavi neki posao, što bi moglo biti teško s obzirom na sve stvari, postoji konferencijska sala za privatno primanje poziva. Zabava se nastavlja napolju uz bazen, veštački vulkan i vodeni tobogan koji je usredsređen oko ogromnog filmskog platna.

Iako kompleks može izgledati kao da je pravo iz Diznijevog sveta, ovo može postati vaše mesto za život za 11,7 miliona dolara.

Luxury Experience