Vila Embrace je novo luksuzno skrovište na St Bartu fokusirano na dizajn

Prepuna dizajnerskog nameštaja i moderne umetnosti, vila za iznajmljivanje sa pogledom na more ima privatni vodopad, kuvara i batlera koji rade 24/7.

Na poznatom ostrvu St Bart ne nedostaje šik odmarališta u kojima možete da se smestite, ali sada će na karipskom raju biti dostupan još ekskluzivniji smeštaj. Nazvana Vila Embrace, rezidencija za iznajmljivanje od 1200 kvadratnih metara puna pogodnosti, urezana je u obronak planine u Gustaviji, glavnom gradu ostrva.

Uz pogled na Karipsko more i osamljenu atmosferu, četvorospratna privatna rezidencija je poznata po svojoj ceni - koja, u zavisnosti od sezone, može da iznosi između 150.000 i 450.000 dolara nedeljno.

Smeštena samo nekoliko minuta od plaže i užurbanih gradskih restorana, Vila Embrace je vizija finansijera Martina Vajnberga iz Vankuvera i njegove supruge Mišel, koji su prvi otkrili Sent Bart pre nekih 14 godina i bili zapanjeni lepotom ostvra. 

Rezultat je prozračno, prostrano prebivalište koje se spaja sa eksterijerom. Svaki od pet apartmana, ukrašenih nameštajem poput Indije Mahdavi i B&B Italia, opremljen je privatnim terasama, zajedno sa tušem na otvorenom ili japanskom kadom.

Druženje se odvija u velikoj prostoriji, u društvu šanka i kamina ili na italijanskim sofama u porodičnoj sobi. Vajnbergovi su uneli svoju ličnost kroz Vilu Embrace, a to je naglašeno izloženim umetničkim delima, uključujući seriju aktova Roja Lihtenštajna i dela Endija Vorhola koje Vajnberg kupuje decenijama.

Dva infinity bazena - od kojih je jedan među najvećima na Sent Bartu i otvoreni prostor za masažu obezbeđuju svakodnevno opuštanje. Batler i kuvar koji rade non-stop pripremaju obroke uz vina iz bogato opremljenog podruma.

Vajnberg je želeo da Vila Embrace bude u njenom prirodnom okruženju. Podovi podsećaju na beli pesak, ormani su od eukaliptusa, a kupatila umotana u sedefne „školjke“. Vila ima sopstveni vodopad i živi zeleni zid tako da kada se popnete, imate osećaj kao da gledate u džunglu.

Vila Embrace otvara se za rezervacije 1. marta sa cenom između 150.000 i 450.000 dolara nedeljno.