Vila Balbiano: Pogled na impozantnu vilu Gucci na jezeru Komo

Sa objavljenim trejlerom, koji je već prikupio najbolje kritike i naveo nas da se radujemo, film "House of Gucci" zasnovan na istinitoj priči o istoimenoj porodici sa Lady Gagom i Adamom Driverom u glavnim ulogama, dolazi u bioskope u novembru.

Od prvih kadrova, shvatamo da je ovo produkcija koja će istaći luksuz 80-ih i 90-ih. U mnogim kadrovima koji su do sada prikazani možemo videti vilu koja odiše neverovatnim luksuzom i glamurom.

Vila Balbiano iz 16. veka nalazi se u Ossuccio-u, u Lombardiji, na širem području jezera Komo. Savršeno očuvana vila ima luksuzne apartmane koje je dizajnirao čuveni Jacques Garcia, privatno pristanište, uređeni vrt, freske koje datiraju od pre pet vekova, ali i druge ažurirane sadržaje, poput wellness usluga. Vredi napomenuti, u stvari, da se u ovoj vili održavaju mnogi glamurozni događaji, poput venčanja ili svečanih ceremonija.

Vila Balbiano funkcioniše kao zemaljski raj za iznajmljivanje i svi zainteresovani mogu provesti jednu ili više noći u njenim prostorijama, uživajući u luksuzu koji može ponuditi, ali i doživeti autentično luksuzno iskustvo. Glavni naglasak zgrade je to što daje osećaj da se nije dogodila ni najmanja promena u proteklim vekovima, dok se istovremeno neverovatno prilagođava današnjem vremenu.

Produbljujući unutrašnjost vile, luksuzni osećaj je ono što definiše celu scenu. Impozantna dekoracija i prozori okrenuti prema jezeru zaista oduzimaju dah. Plemićka privlačnost dominira čak i u najmanjim uglovima, podsećajući na modernu palatu sa uticajima iz prošlih vekova.

Kao što je očigledno, veliki lusteri i rezbareni dizajn na plafonima prisutni su u svakoj prostoriji, a posebno u stambenim delovima. Starine i ogromna zlatna ogledala krase svako mesto i pretvaraju ga u poseban kutak koji snažno odaje osećaj bogatstva. Zajedno sa svim ostalim elementima, složeni ukrasi preuzeti iz drugog doba, daju dimenziju praznim površinama, u trenutku kada se čitava atmosfera poboljšava zahvaljujući „toplim“ bojama, ručno izrađenim tepisima i pažljivom osvetljenju.

Pregledajte galeriju da biste otkrili više fotografija ove prelepe vile!