Vikendica u srcu Alpa kao ostvarenje sna

Chalet D, vikendica smeštena u austrijskim Alpima, pretvara san o opuštanju među slikovitim planinama u stvarnost...

Ova planinska vikendica dizajnirana je kao idealno mesto za odmor, uključujući i spa prostor, gde porodica može provesti zajedničke trenutke. Savremeni redizajn je udahnuo novi život postojećoj građevini, uspostavljajući dijalog sa okruženjem. Hrastovo drvo, suvi zidovi i vidljive grede daju ovom projektu tipičan alpski šarm. Drvo na spoljnim prostorima restaurirano je kako bi dobilo svoj originalni izgled.

Unutar vikendice, grede su restaurirane i učinjene vidljivim zahvaljujući sloju tamne boje. Veliki prozori nude različite poglede na okolne planine sa svakog sprata, dok svetlo hrastovo drvo i brojni kamini stvaraju toplo okruženje, a plavi tonovi u unutrašnjem dizajnu predstavljaju omaž vodi – centralnom elementu opuštanja u spa prostoru.

Četiri prostrane spavaće sobe, svaka sa sopstvenim prostorom za odmor i kupatilom, nude mogućnosti za povlačenje i relaksaciju na gornjem spratu. Moderna kuhinja, kao i veliki trpezarijski i prostrani dnevni boravak na srednjem spratu, stvaraju prijateljski prostor za zajedničko druženje. Velika terasa poziva goste da uživaju u doručku na otvorenom, da organizuju roštilj ili se sunčaju. Na najnižem spratu kuće nalazi se spa prostor. Upotreba mekih materijala, pastelnih boja i šarenog LED osvetljenja savršeno doprinosi opuštanju.

Luxury Experience