Vikendica u kojoj snovi postaju stvarnost

Više slika

Više slika

Besprekorna vikendica u Koloradu, upravo se našla na tržištu i to po ceni od 9 miliona dolara...

S obzirom na to šta vam sve ovo mesto za beg od svakodnevice i stvarnosti pruža, možemo reći da je cena zaista niska. Kroz svaki prozor ove vile pruža se idealni pogled na Rocky planine, a smeštena je na 375 hektara i ima oko 1.200 m2 životnog prostora, podeljenog u pet spavaćih soba i sedam kupatila.

Dizajnirana je od strane arhitekte Keti Skot, a izgradnja je delo Pioneer Log Homes of British Columbia  kompanije. Pažnja koja je posvećena detaljima prilikom dizajniranja i izgradnje ove vikendice je jednostavno besprekorna. Sve drvene površine u enterijeru dizajnirane su i kreirane od strane lične kompanije vlasnika, Genesis Innovations.

Izuzetno dekorisani i ručno napravljeni kuhinjski elementi, kao i ručno napravljeni podovi su neke od pogodnosti koje vas očekuju u ovoj vikendici. Predivni izrezbareni komadi koje možemo videti raštrkane po čitavom prostoru kreirani su posebno za ovaj dom od strane umetnika Pola Starka. Ovaj dom ispunjen je unikatnim osvetljenjem koje je radio umetnik Piter Filerap, pri čemu su kamena srca napravljena od idealnog kamenja. Sve to doprinosi toplini i gostoprimljivosti ovog doma.

Više prostora za prijem i zabavljanje gostiju sastoje se od prilagođenog kućnog bioskopa, vinarije koja je dekorisana muralima koji su delo Andrea Martineza i neverovatnog bara koji je takođe dekorisan muralom u porodičnoj sobi.

U sklopu ove vikendice nalaze se i garaže za četiri automobila, lift, audio sistem u svim sobama i u eksterijeru, idealni Lutron sistemi osvetljenja koji vlasniku daju mogućnost uživanja u prilagođenoj atmosferi. Što se tiče dnevne sobe na otvorenom, ona se nalazi na grejanoj platformi, a tu je i ispravni kamin koji se može koristiti tokom cele godine.

U sklopu ovog poseda nalazi se i kuća za goste sa tri spavaće sobe, radionica i prostrana balska sala, u kompletu sa kuhinjom. Takođe, tu su i staje za konje, opremljene najboljim elementima.

Uz svoj neverovatni pogled, privatna jezera, unikatne komade umetnosti, kamine i unikatne rezbarene predmete, ovaj posed će vas preneti na mesto gde snovi postaju java.

Luxury Experience