Vikendica iz snova na Tajlandu

Ušuškana u bujnim džunglama Tajlanda, ova očaravajuća vila sa pogledom na vodu, dodatno ulepšava šarmantno ostrvo Puket…

Nemamo ideju o čemu su arhitekte mislile kada su došle na ovu genijalnu ideju, ali smo sigurni da se svi slažemo sa činjenicom da ovaj dom izgleda jednostavno opčinjavajuće. Definisana oštrim uglovima i geometrijskom magijom, ova luksuzna vila nalazi se obodu Crystal jezera i nudi površinu od oko 850 m2, podeljenu u četiri spavaće sobe, šest kupatila u stilu spa centra, predivnu kuhinju otvorenog koncepta, vinski podrum, teretanu i neverovatni infiniti bazen sa slanom vodom.

Na ovaj ili onaj način, umirujuće jezero i prestižni Loch Palm Golf teren se mogu videti iz bazena i dodatno vas inspirisati na relaksaciju i možda sesiju preispitavanja i introspekcije. Oko 150 tona čelika je iskorišćeno za kreiranje potpornih stubova za ovaj dom, što je samo po sebi neverovatna činjenica.

Sa cenom od samo 1.66 miliona dolara, ovo neverovatno remek delo arhitekture je prilično jeftino ako nas pitate. Takođe, ova vila sadrži luksuzne terase i verande, panele od tikovina i Shiva crnog granita i predstavlja nešto najbliže vikendici iz snova za mnoge od nas. Pustićemo vas da prelistate galeriju i sami shvatite o čemu govorimo.

D.Ć.